Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Huis op het oog? Deze makelaar zorgt dat je het in handen krijgt

Aangeboden door Marloes Makelaars 5 oktober 2019

Als je naar de Open Huizen Dag bent geweest, heb je ongetwijfeld heel wat mooie stulpjes gezien. Heb je er eentje gezien die je maar wat graag zou betrekken? Dan is het tijd voor actie! Marloes van Marloes Makelaars vertelt wat je precies moet doen.

Als je een huis op het oog hebt, is het daarna tijd om een bod uit te brengen. “Het is slim om hierbij een aankoopmakelaar in de arm te nemen”, vertelt Marloes. “Je wilt niet te laag bieden en het huis aan je neus voorbij zien gaan, maar te hoog bieden is weer niet fijn voor je eigen portemonnee. Wij weten wat er speelt in de markt en bekijken voor welke prijzen (vergelijkbare) woningen in de omgeving zijn verkocht. Daarnaast kunnen we je ook vertellen of een bod reëel is. Wij kijken niet door die roze bril, maar zien het als een huis gebreken heeft. Als het nodig is, begeleiden we bij een bouwkundige keuring.”

Betrokken bij het hele aankoopproces

Als het bod eenmaal is uitgebracht, begint het aankooptraject. “Want ja; onderhandelen kan soms nog gewoon in deze tijd! Wij weten hoe je dat moet aanpakken op een professionele manier”, vertelt Marloes. “Je hoeft dit dus niet zelf te doen.” Is de zaak beklonken? Dan helpt Marloes je verder. “Wij controleren de koopovereenkomst en de transportakte en doen een eindinspectie van de woning. We zijn betrokken bij het hele aankoopproces, van begin tot eind.”

Als je nog geen huis hebt gevonden

Heb je nog geen huis gevonden, maar ben je wel op zoek? Ook dan kan Marloes Makelaars helpen. Marloes vertelt: “Het enige wat je moet doen, is vertellen wat je wensen zijn, dan maken wij een zoekopdracht aan en sturen een mailtje met beschikbare huizen in Delft die matchen met jouw wooneisen.”

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het kopen van een huis? Bel, mail of loop eens binnen!


Meer over Marloes Makelaars ontdekken?

Marloes Makelaars makelaars

Gesloten09:00 - 17:30

Molslaan 56, Delft

Bekijk meer:makelaars

adv.