Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier moet je op letten als je naar de Open Huizen Dag gaat

Aangeboden door Hof van Delft Makelaarij 31 maart 2017

Heb je al een adressenlijst klaarliggen van huizen die je tijdens de Open Huizen Dag wilt bekijken in Delft? Dan zijn er een paar dingen die je in de gaten moet houden. Aram van Hof van Delft Makelaardij geeft wat handige tips.

“Oriënteer je van te voren op Funda en maak een lijst van alle wensen die je hebt. Denk aan het aantal slaapkamers, afstand woon- werkverkeer, winkels en scholen”, vertelt Aram. “Kijk vervolgens of deze huizen meedoen aan de Open Huizen Dag, zodat je zeker weet dat je er langs kunt. De avond voor de Open Huizen Dag kan je alvast even langs rijden bij de huizen die je wilt bezoeken. Dan weet je ook hoe het huis er ’s avonds uitziet.”

Op de Open Huizen Dag zelf

“Stippel voor je gaat een handige route uit en stel een maximum aan het aantal huizen dat je wilt bezoeken. Blijf vervolgens niet te lang hangen bij ieder huis, zodat je je aandacht kunt verdelen. Is de eerste indruk van een huis niet goed? Ga dan gewoon weg, dat is niet erg. Als je een huis hebt gezien van je gading, kan je een tweede bezichtiging inplannen. Neem die keer een NVM aankoopmakelaar mee zoals wij. Samen kunnen we het huis nog eens van een andere kant bekijken.”

Lastig om een keuze te maken tussen alle huizen die te koop staan in Delft? Wij hebben vijf pareltjes uitgezocht die je zaterdag kunt bekijken.


Meer over Hof van Delft Makelaarij ontdekken?

Hof van Delft Makelaarij makelaars

Vandaag gesloten

Wateringsevest 26 B, Delft

Bekijk meer:makelaars

adv.