Helaas pindakaas: deze 5 Delftse huizen van een miljoen zijn dit jaar verkocht

Door Iris Olsthoorn 8 oktober 2018

Funda kent heel veel grote huizen waarbij je alleen al bij het zien van de foto’s verdwaalt. Deze Delftse huizen kosten meer dan een miljoen en hebben sinds kort een nieuwe eigenaar, maar hey: dromen mag.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Oude Delft

Dit prachtige huis aan de Oude Delft kostte €1,2 miljoen, maar de nieuwe eigenaren draaiden daar hun hand niet voor om. Het was namelijk binnen vier weken verkocht! Wij snappen wel waarom, want er zit een bloedmooie tuin achter, het heeft grote lichte ramen, twee badkamers en vijf slaapkamers.

 

Noordeindens paleisje

Op het Noordeinde stond een lange tijd een huis te koop met van die superschattige blauwe luiken aan de voorkant. Afgelopen april is het na tweeënhalf jaar dan toch verkocht. Het kostte bijna €1,5 miljoen, maar de nieuwe eigenaren kregen er wel een landelijke keuken, klassieke open haard, negen kamers en een heerlijke tuin voor terug.

 

Voorstraatvilla

In de Voorstraat is er dit jaar een gigantisch huis verkocht. Met bijna 350 vierkante meter aan woonruimte, gokken wij dat dit wel eens van de grootste huizen in de Delftse binnenstad is. Het kostte €1,1 miljoen, maar dan heb je ook wat. Namelijk zeven slaapkamers (!), en een tuin van ruim dertig meter diep.

Modern paleis

Er zijn niet alleen maar oude grachtenpanden over de toonbank gegaan, ook dit supermoderne pand van één miljoen euro is verkocht aflopen jaar. Behalve een architectonisch hoogstandje, heeft de nieuwe eigenaar een huis met prachtig uitzicht op de Nieuwe Kerk, strakke gietvloeren, twee badkamers en een fijne stadstuin op de kop getikt.

 

Vrijstaand paradijsje

Dit paradijs aan de Schieweg heeft sinds september een nieuwe eigenaar. Diegene is een flinke bofkont, want dit vrijstaande huis van €1,6 miljoen is voorzien van een binnenzwembad, ruimte voor zes auto’s, een kas, een vijver, een enorme tuin én een apart huis waar je je hele familie kunt ontvangen. We zijn maar een klein beetje jaloers, hoor.

 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.