5 x hier koop je goedkope meubels in Delft

Door Ilse Zoutewelle 23 augustus 2019

Misschien heb je een huis gekocht in Delft en heb je net %!#8!! veel geld uitgegeven aan je nieuwe paleisje. Of ben je net hierheen verhuisd als student en heb je sowieso niet zoveel te makken. In beide gevallen is het fijn om ergens betaalbare meubeltjes te scoren. Wij hebben voor je op een rijtje gezet waar je goedkope meubels koopt in Delft. 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Rataplan

Rataplan Delft (11)
Zie je één van deze pareltjes al staan in jouw woonkamer?

Of je nu op zoek bent naar een tv meubel, salontafel of bankstel: bij kringloopwinkel Rataplan vind je de ehm, hele rataplan. In de gigantische loods op het industrieterrein scoor je voor een prikkie je complete inboedel. Ze hebben naast meubilair trouwens ook handige dingen als pannen en borden.


Meer over Rataplan Delft ontdekken?

Rataplan Delft kringloopwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Turbineweg 12, Delft

Bekijk meer:kringloopwinkels

Leuke Boel

leuke boel delft

Voor een nieuw bed of gigantische garderobekast moet je niet bij Leuke Boel zijn, maar voor gezellige woonaccessoires en kleiner meubilair zéker wel. De tweedehandswinkel wordt gerund door Brenda. Zij heeft gewerkt als visual merchandiser, dus ze weet als geen ander hoe ze al die leuke spulletjes moet combineren. Handig als je zelf even het spoor bijster bent!


Meer over Leuke Boel ontdekken?

Leuke Boel kringloopwinkels

Vandaag gesloten

Papsouwselaan 119, Delft

Bekijk meer:kringloopwinkels

IKEA

Ikea Delft

 

Zeg je goedkope meubels, dan zeg je IKEA. Natuurlijk kan een bezoekje aan één van de fijnste woonwinkels van Delft niet ontbreken als je op zoek bent naar goedkope meubels. Zoals je wel weet vind je hier alles wat je nodig hebt om je huis in te richten. De vestiging in Delft is trouwens best wel bijzonder, want het is een conceptstore. Dat betekent dat er hier regelmatig nieuwe ideeën van IKEA worden uitgetest.


Meer over IKEA Delft ontdekken?

IKEA Delft woonwinkels

Gesloten10:00 - 21:00

Olof Palmestraat 1, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

Kringloopwinkel Delft

kringloopwinkel delft stichting stunt
Deze bijzondere creatie kan gewoon in jouw woonkamer staan! Foto: Kringloopwinkel Delft

Aan de Rotterdamseweg vind je een pareltje op kringloopgebied: de Kringloopwinkel. Hier vind je meer dan genoeg goedkope meubels om je huis mee in te richten. Van eettafel voor een schijntje, tot een tv meubel. De kringloopwinkel heeft geen winstoogmerk, dus je weet zeker dat je hier geen cent teveel betaalt voor je nieuwe inboedel.


Meer over Kringloopwinkel Delft ontdekken?

Kringloopwinkel Delft kringloopwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Rotterdamseweg 404, Delft

Bekijk meer:kringloopwinkels

Kwantum

Kwantum Delft
Foto: Google Streetview

Nog zo’n fijne keten waar je uitstekend kunt slagen voor nieuw, betaalbaar meubilair: Kwantum. Je vindt hier bijvoorbeeld een superfijne nieuwe fauteuil voor maar €150,-. Naast meubilair heeft deze zaak ook vloeren en verf: ideaal als je nog meer te klussen hebt.


Meer over Kwantum Delft ontdekken?

Kwantum Delft woonwinkels

Gesloten11:00 - 18:00

Leeuwenstein 12, Delft

Bekijk meer:woonwinkels
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.