Er worden huizen gebouwd aan de rand van Delft en zo ziet dat eruit

Aangeboden door Lanza 18 oktober 2018

Ben jij (net als heel veel andere Delftenaren) op zoek naar een nieuw stulpje? Dan hebben we goed nieuws voor je. Aan de rand van Delft bij de Harnaschpolder verrijst binnenkort een nieuwe buurt met 25 huizen. Alles wat je wilt weten over deze nieuwe woningen hebben we voor je op een rijtje gezet. 

Waar komen ze precies te staan?

De huizen komen te staan aan de Hoflandendreef. De nieuwe wijk gaat Lanza heten en is één van de laatste wijken die gebouwd wordt bij de Harnaschpolder, dus je komt te wonen in een wijk die al helemaal ‘af’ is. Er wordt al volop geleefd en het groen is ook al behoorlijk groot. Wel zo fijn! Daarnaast zit je vanaf hier in een mum van tijd in het centrum én de natuur van Midden-Delfland.

Hoe groot worden ze?

Maar goed, jij wilt natuurlijk weten wat voor huizen het worden! Het project Lanza bestaat uit 25 eengezinswoningen die stuk voor stuk lekker ruim zijn: ze zijn tussen de 137 en 188 m2 groot. Iedere tuin ligt aan het water.

Wat zit er allemaal op en aan?

De huizen zelf worden zo compleet mogelijk opgeleverd. Na de aankoop van je huis hoef je dus geen ingewikkelde keuzes meer te maken. Ieder huis is voorzien van een waslijst aan gemakken, namelijk een eigen buitenberging, een groot dakraam en zonnepanelen aan de voorzijde, een groot dakraam aan de achterzijde, een uitbouw van zo’n 1,2 m, een technische ruimte op zolder voor een WTW (warmte terugwin) unit en een opstelplaats voor wasmachine en droger, een trapkast op de begane grond, buitenkranen voor en achter en een (openbare) parkeerplaats voor de deur. Wat je wél kunt kiezen, zijn de leuke dingen. Zo kun je zelf een keuken plaatsen en kun je kiezen uit drie verschillende stijlen voor de badkamer en wc’s. Als je wilt, kun je deze ook casco laten opleveren.

Zijn ze een beetje duurzaam?

Een beetje nieuwbouwhuis heeft kneitergoede isolatie en een stuk of wat zonnepanelen. Zo ook de stulpjes van Lanza: ze worden aangesloten op de Delftse stadsverwarming, hebben standaard elf (!) zonnepanelen en zijn natuurlijk gasloos. Dat is niet alleen fijn voor het milieu, maar scheelt uiteindelijk ook een hoop in jouw portemonnee!

Valt er nog wat te kiezen?

De huizen van de nieuwe wijk zijn niet allemaal hetzelfde (gelukkig!). Er worden drie typen gebouwd. Ze hebben stuk voor stuk mooi metselwerk, houten kozijnen en openslaande deuren naar de tuin. Binnen de drie typen zit nog wel wat verschil. Het eerste type is 137 m2, heeft drie slaapkamers en een uitbouw van 1,2 meter. Verder heeft het huis een open keuken, dubbel openslaande tuindeuren en een flinke zolder.

Het tweede is 152 vierkante meter. Ook dit huis heeft drie slaapkamers, waarvan er eentje extra groot is. Het huis heeft een puntkap en daardoor is het een stuk groter dan het eerste type. Dat is vooral te merken op de zolder: die is enorm! Je kunt hier met gemak een kantoor of hobbykamer van maken.

Het derde type is nóg een slagje groter: 188 m2! Dit huis heeft maar liefst vier verdiepingen en twéé dakterrassen. Dit huis heeft een gigantische ouderslaapkamer en daarnaast zijn er nog genoeg kamers over. Ideaal als je de ruimte nodig hebt!

Hoe gaan de huizen eruit zien?

Maar goed, jij bent natuurlijk benieuwd hoe de huizen eruit gaan zien. Nou, zo!

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Wij kunnen ons voorstellen dat je jezelf hier al helemaal ziet wonen. Je hebt nog wel eventjes de tijd om te dromen en na te denken, want de verkoop start op zaterdag 3 november. Op de site van Lanza vind je alvast wat meer informatie.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lanza. Meer over Lanza ontdekken?

Lanza dienstverlening

Hoflandendreef, Delft

Bekijk meer:dienstverlening

adv.