Dit weekend kun je binnenkijken bij de nieuwe huizen van de Schoemaker Plantage

Aangeboden door Schoemaker Plantage 28 juni 2018

Je hebt ongetwijfeld gezien/gelezen/gehoord dat er op het oude terrein van TNO een compleet nieuwe woonwijk verrijst. Nu zijn de eerste buurten van de Schoemaker Plantage klaar en dus kun je zien hoe het is om hier écht te wonen! Zaterdag 30 juni blijft het niet alleen bij binnengluren langs de gordijnen. Tijdens de binnenkijkroute kun je bij vier huizen van Klinkerbuurt 1 en 2 naar binnen.

Dat is superfijn, want op die manier kun je zien hoe het écht is om op de Schoemaker Plantage te wonen. Hoe groot zijn de kamers? Hoe ziet het eruit als er meubels in staan? En is die woonkamer echt zo groot als op de tekening? Tussen 11.00 en 13.00 uur kun je het met eigen ogen zien. Je kunt onder meer een kijkje nemen bij de typen Royaal, Breed en Extra Breed.

Ze zijn nog te koop

En zie je jezelf hier na zaterdag al helemaal wonen? Dan kun je (met een duidelijk beeld voor ogen!) meteen met de adviseurs van de Schoemaker Plantage aan tafel gaan. De typen Royaal, Breed en Extra Breed zijn misschien nog wel te koop voor Klinkerbuurt 3. Wil je nú nog geen huis kopen, maar volgend jaar wel? Dan komen er nog heel veel huizen vrij in de Grasbuurt. 

Wiewatwaar: van 11.00 tot 13.00 uur op de Schoemaker Plantage. Het startpunt van de binnenkijkroute is de Schoemakerloods: Bakemastraat 97L.

Meer weten over wonen op de Schoemaker Plantage? Lees dan deze artikelen eens:

schoemaker plantage delft

5 redenen waarom wonen in de Schoemaker Plantage onwijs leuk is

Heb je het al gezien? De Schoemaker Plantage is geen kale vlakte meer, maar er staat een heus woonwi...
tiny forest schoemaker plantage

Gaaf: er komt een ‘tiny forest’ in Delft en jij kunt hierbij helpen

Er wordt flink gebouwd, getimmerd en gegraven op de Schoemaker Plantage, want er komen straks maar l...

Schoemaker Plantage makelaars

Op aanvraag

Bakemastraat 97L, Delft

Bekijk meer:makelaars

adv.