Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is je kans! Er worden 19 superduurzame woningen gebouwd in hartje Delft

Aangeboden door Van Silfhout & Hogetoorn Makelaars 18 oktober 2020

Vroeger zat de bibliotheek van Delft aan de Kruisstraat, nu zijn er plannen voor een nieuwe bieb. Niet om je boeken te lenen, maar een nieuwbouwplan met verschillende, luxe stadsappartementen. Dit is jouw kans om in de binnenstad van Delft een prachtig én duurzaam appartement te scoren.

Het gebouw wordt een modern appartementencomplex van vierbouwlagen mét een daktuin. Op de begane grond is een deel bestemd voor de parkeergarage en berging voor de bewoners, en in het andere deel komen winkels. Je woont hier supercentraal én ook nog eens ruim. Kortom: een droomplek voor velen.

Duurzaam

De woningen worden niet aangesloten op het aardgasnetwerk, maar zijn all-electric. Dit betekent dat er een collectieve warmtepomp wordt geplaatst die zowel voor de verwarming als voor de koeling van de woning zorgt. En ze zijn natuurlijk perfect geïsoleerd, zodat er nauwelijks warmte verloren gaat. Het hele gebouw is nagenoeg energieneutraal en voorzien van zonnepanelen. Wat dat voor jouw betekent? Vette korting op je energierekening.

Daktuin

De woningen hebben toegang tot de gezamenlijke daktuin. Bij het ontwerp van de tuin hebben groenbeleving en duurzaamheid de hoofdrol gespeeld. Er worden eilanden gecreëerd die privacy, rust en ruimte bieden. Met bloeiende bomen op het dak zal er een bijzonder stukje natuur ontstaan middenin in de stad! En je hebt er ook nog eens een fantastisch uitzicht op de Nieuwe Kerk, Maria van Jesse Kerk én de Oude Kerk.

Benieuwd naar hoe het eruit komt te zien? Bekijk de foto’s hieronder:

Het vooraanzicht
Impressie van het penthouse
Interieuridee appartementen
De Gym
De daktuin
Gezellige restaurantjes

Luxe

Er worden in totaal 17 ruime appartementen in verschillende oppervlaktes tussen de 95 m2 en 119 m2 gebouwd. Bij de twee penthouses kan je kiezen uit 122 m2 en 143 m2. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats en berging in de garage. De appartementen zijn voorzien van een hoop luxe. Zo zit in elke badkamer standaard een ligbad en inloopdouche. Alle woningen hebben een bel-video-installatie mét deuropener. En superhandig: de video-intercom en deuropener zijn ook via een app op afstand te bedienen. Zo hoef je nooit meer uren thuis te wachten op de bezorger, want je opent de deur via je smartphone zodat de postbezorger het pakketje in de centrale hal achter kan laten.

Inmiddels is de vergunning verleend en hoopt de aannemer te starten met bouwen in het eerste kwartaal van 2021. Lijkt het jou wel wat om hier wakker te worden? Dan kan je via deze link je gegevens achterlaten.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van Silfhout & Hogetoorn Makelaars. Meer over Van Silfhout & Hogetoorn Makelaars ontdekken?

Van Silfhout & Hogetoorn Makelaars

Gesloten08:45 - 17:30

Oude Delft 110-A, Delft

adv.