Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is wanneer The Student Hotel open gaat

Door Rosanne Becker 25 maart 2020

De bouw van ‘The Student Hotel’ in Delft is in volle gang. Inmiddels is de hoogste verdieping van het hotel erop gezet. Het duurt niet heel lang meer voordat The Student Hotel zijn deuren opent: dat gebeurt namelijk dit jaar nog.

In The Student Hotel is het de bedoeling dat iedereen zich thuis voelt. Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, is het hotel straks niet alleen voor studenten. Ook toeristen, zakenreizigers en young professionals kunnen er werken, wonen en van de publieke ruimtes gebruik maken. Je moet wel nog even geduld hebben, want The Student Hotel opent eind september 2020 zijn deuren.

Dit is hoe The Student Hotel eruit komt te zien

Het Delftse Student Hotel krijgt 341 kamers, een lounge- en gamegedeelte, een bar, een restaurant, plekken om te flexwerken, een sportschool en nog veel meer. Het hotel wordt 13500 vierkante meter groot en moet een ‘open’ uitstraling krijgen met veel licht en ramen. Vanuit het hotel heb je uitzicht over het station van Delft, de Delftse binnenstad en het toekomstige Van Leeuwenhoekpark. Studenten kunnen er ook voor een semester een kamer huren. Als je onlangs nog bij het station bent geweest, heb je natuurlijk wel een idee hoe het er ongeveer uitgaat zien. Zo niet, dan hebben we hier nog wat ontwerptekeningen voor je:

KCAP Architects&Planners

Lees ook

Westplantsoen

5 x woningen die nét te koop staan in Delft

De huizen in Delft gaan als warme (en dure) broodjes over de toonbank. Gelukkig worden er iedere dag...

Saskia en Leo wonen in het zonnige Spanje: ‘Twee minuten fietsen en ik lig op het strand’

Stiekem dromen we er allemaal van: de biezen pakken, alles achter je laten en neerstrijken op een zo...

 

 

Meer over

Nieuws Wonen

adv.