Deze vijf huizen wil je niet missen tijdens de Open Huizen Dag

Aangeboden door Van Daal Makelaardij 26 maart 2019

Ben je je aan het oriënteren op het kopen van een huis of vind je het gewoon superleuk om bij mensen binnen te gluren (snappen wij)? Dan ga je ongetwijfeld naar de Open Huizen Dag. Op zaterdag 30 maart 2019 staan tussen 11.00 en 15.00 uur verschillende Delftse huizen voor je open. We zochten een paar toffe huizen uit die je niet moet overslaan die dag. Wil je weten welke huizen er nog meer meedoen? Kijk dan even op openhuisindelft.nl

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Aan de Buitenwatersloot

Het is één van de leukste en meest pittoreske straten van Delft: de Buitenwatersloot. Normaal zijn de huizen aan deze straat niet zo groot, maar dat is niet het geval bij deze woning. Het herenhuis is maar liefst 179 m2 groot en ligt – uiteraard – aan het water. Het heeft een voor- en achterkamer met tussendeuren met glas-in-lood, een echte houtkachel, serre én een moderne keuken. Daarnaast heeft een behoorlijk grote tuin van tien bij tien meter. Meer zien van dit huis? Ga dan zaterdag even langs!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van Daal Makelaardij. Meer over Van Daal Makelaardij ontdekken?

Van Daal Makelaardij makelaars

Nu open08:45 - 17:15

Voldersgracht 33, Delft

Bekijk meer:makelaars

Aan het Gouden Rijderplein

Dat is nog eens handig: dit appartement in Delfgauw zit boven een winkelcentrum met Albert Heijn, Etos en apotheek. Je vindt het huis op de vierde verdieping en het is 120 m2 groot. Het heeft twee slaapkamers, een heerlijk zonnig terras en een privé parkeerplaats. Het complex staat op tien minuutjes fietsen van het centrum en zit vlakbij de Delftse Hout; ideaal dus!

In de Hof van Delftlaan

Dit is echt zo’n huis waar je je kinderen wilt laten opgroeien. Het staat in de gezellige wijk Hof van Delft, heeft een woonkamer met open haard en vijf slaapkamers. Daarnaast heeft de woning op verschillende plekken glas-in-lood, waaronder in de openslaande deuren naar de tuin. Echt een huis om te gaan bekijken met de Open Huizen Dag in Delft.

In Rijswijk Buiten

Zoek je een huis op stand? Dan zit je letterlijk goed in Rijswijk Buiten. Dit penthouse bevindt zich op de top van een appartementencomplex aan de rand van de nieuwbouwwijk. Het appartement heeft twee flinke slaapkamers, een royale woonkamer met een moderne keuken én een zonnig terras op het zuiden. Daarnaast is er ook een dakterras waar je de hele dag kunt genieten van de zon. Het huis staat op loopafstand van de binnenstad en dichtbij de snelweg. Wat wil je nog meer?

In Ypenburg

De perfecte plek voor een gezin met kinderen, dat is dit huis in Ypenburg. Het heeft een zonnige achtertuin, is hartstikke groot (154 m2!) en heeft vier slaapkamers. Het huis staat in een rustige wijk met een kinderspeelplaats en verschillende scholen op loopafstand. Dus neem je kinderen mee, zaterdag. Ze gaan het hier heerlijk vinden!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.