Deze vijf huizen in Delft kun je kopen voor 250.000 euro

Door Willeke Havenaar 12 februari 2018

In Delft betaal je tegenwoordig €250.000,- voor een koophuis. Dat blijkt uit cijfers van het CBS. Toch zeker €50.000,- minder dan vorig kwartaal. Maar wat voor huis kan je kopen voor dat bedrag? We zetten er vijf voor je op een rij.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Oud huisje met glas- in- loodramen

Huis aan Piet Heinstraat
Foto: Funda.nl

Deze benedenwoning aan de Piet Heijnstraat komt niet alleen met een mooi raamwerk, maar ook met een zomers tuintje. De ruimte is 77 m² en heeft twee slaapkamers. De binnenstad is lopend te bereiken en ook voor de TU en het OV hoef je niet ver te zoeken. Voor €250.000,- is-ie van jou!

Bekijk hier alle foto’s van het huis

Weinig klussen nodig

Huis aan de Willemstraat
Foto: funda.nl

In de Willemstraat staat deze gemoderniseerde woning met een vernieuwd dakterras, nieuwe keuken en een nieuwe badkamer. Handig voor als je jezelf veel ritjes naar de Gamma wilt besparen, dus. Je koopt dit huis voor €250.000,-. Het is 83 m², heeft vijf slaapkamers en een perceel van 50 m².

Bekijk hier alle foto’s van het huis

Hoekhuis in groene omgeving

Huis aan de kwartelstraat
Foto: funda.nl

Aan de rand van Tanthof-Oost vind je dit 123 m² grote hoekhuis. Het huis heeft zes slaapkamers, dus je hebt flink wat ruimte. En met een 18 meter diepe achtertuin zal je toch niet lang binnen zitten. Het huis kost €250.000,- en ligt in de Kwartelstraat.

Bekijk alle foto’s van het huis hier

Ruime woning met parkeerplaats

Huis aan de zuiddijk
Foto: funda.nl

Bij dit huis aan de Zuiddijk kun je lekker makkelijk je auto kwijt. De woning van €260.000,- komt namelijk met parkeergarage. Iets boven de gemiddelde prijs, maar wel met drie slaapkamers en het ligt aan het water. Het huis is 103 m² groot en je kan er zonnen op het terras. Voor een bruin kleurtje moet je dus in de Harnaschpolder zijn.

Bekijk hier de foto’s van het huis

Zonnen op de 12e

Huis aan de J.J. Slauerlofflaan
Foto: funda.nl

Veel licht, veel zon en geen last van bovenburen. Als je goed tegen hoogtevrees kan, dan is dit appartement aan de J.J. Slauerhofflaan misschien wat voor jou. Het huis kost €262.500,-, iets hoger dan het gemiddelde. Voor die prijs heb je een zonnig terras, een groen uitzicht en drie slaapkamers. Het geheel is 117 m² en bevindt zich op de 12e verdieping.

Bekijk hier alle foto’s van het huis

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.