Deze appartementen kun je kopen met een heel gunstige hypotheek

Aangeboden door VORM 9 mei 2019

Een splinternieuw appartement voor €172.000,- tot €230.000,- (v.o.n.): waar vind je dat nog in Delft (of beter gezegd: de Randstad)? Bijna nergens, behálve in het nieuwbouwproject Tiles aan de Buitenhofdreef. En het leukste is nog: doordat de huizen duurzaam zijn, kun je veel voordeliger lenen. Je komt alles te weten over dit nieuwbouwproject tijdens het Verkoop Event op woensdagavond 15 mei.

Denk je nu: ‘ho, dit gaat veel te snel’? We praten je even bij. In totaal komen er 279 studio appartementen in het gebouw, waarvan er 52 verkocht worden. Allemaal worden ze opgeleverd met een keuken, badkamer, sanitair, balkon en afgewerkte vloeren en wanden. Je hoeft dus alleen je verfkwast en meubilair maar mee te nemen!

Voordelige hypotheek

Alle woningen in Tiles zijn energieneutraal. Dat komt onder meer door de 700 zonnepanelen op het dak, warmtepomp en goede ventilatie. Behalve dat je klaar bent voor de toekomst, levert het je nu al veel op. Je hebt straks een lagere energierekening en kunt nu meer lenen tegen een lagere rente. Hoe dat komt? Doordat de huizen energieneutraal zijn, kom je in aanmerking voor een duurzaamheidshypotheek. De 10-jaars basisrente voor zo’n hypotheek is op dit moment 1.4 procent. Dat is écht heel laag.

Hier moet je heen als je meer wilt weten

Wil je meer weten over de appartementen van Tiles én alle ins en outs horen over die voordelige hypotheek? Loop dan woensdag 15 mei tussen 19.00 en 20.30 uur binnen bij het Stadslab in het Prinsenkwartier (Sint Agathaplein 4 in Delft). Dan hoor je meer over het project en de appartementen.  De specialisten van VORM Sales & Finance zijn ook aanwezig en helpen je graag verder met specifieke vragen over bijvoorbeeld je hypotheek. Verder kun je een brochure meenemen en prijslijst, zodat je alles thuis nog eens kunt nalezen.

Meer over Tiles bekijk je in de onderstaande video:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door VORM. Meer over VORM ontdekken?

VORM

Veerweg 165, Papendrecht

adv.