Deze 5 huizen staan nét te koop in Delft

Door Ilse Zoutewelle 9 januari 2019

Woningen in Delft zijn verkocht voor je het weet en al helemáál als ze er een beetje leuk uitzien. Wij helpen je graag een handje in de huizenjacht en verzamelden vijf pareltjes die net op Funda staan.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Hartje centrum

Heb je twee linkerhanden, maar wil je wel graag in een mooi huis in het centrum wonen? Dan is dit appartement aan het Vrouwjuttenland geknipt voor jou. Voor €375.000,- krijg je een kant-en-klaar stulpje met een slaapkamer, eetkamer en woonkamer. Het huis heeft daarnaast een hypermoderne keuken en lekker dakterras.

Voor het hele gezin

Is je huis overvol en heb je écht meer woonruimte nodig? Dit huis aan de Amazoneweg is dan geknipt voor jou. Voor drie ton krijg je een woning met vier slaapkamers, tuin op het zuiden en een balkonnetje. Kortom: alles wat je ouderlijke hartje maar kan wensen.

In de natuur

Hou je van veel groen om je heen maar wil je Delft niet achterlaten voor een hutje op de hei (begrijpelijk)? Dit huis aan de Marterstraat in Tanthof-Oost komt behoorlijk dichtbij je droom. Het huis ligt aan een waterpartij en op loopafstand van Midden-Delfland. Je kunt je hele gezin meenemen, want het heeft vier slaapkamers. Je moet alleen nog even een hypotheek krijgen van €335.000,- en héél snel reageren: dan is het huis van jou!

Lekker betaalbaar

Goed, €250.000,- is nog steeds niet niks, maar voor Delftse begrippen is dit huis best betaalbaar. Wat krijg je voor dit bedrag? Een recent gerenoveerd huis vlakbij het centrum van Delft, 69 vierkante meter leefruimte en twee slaapkamers. Het heeft daarnaast een klein tuintje op het zuiden, dus dat wordt lekker bakken in de zomer!

In het Westerkwartier

Het Westerkwartier is razend populair, dus als je dit huis wilt hebben moet je snel zijn. Maar goed, leuk is het wel. Het huis heeft een fijne houtkachel, gezellige lambrisering, serre en kleine binnenplaats. De eerste en tweede verdieping hebben nog wel een likje verf (of meer) nodig, maar daar draait een beetje klusser zijn hand niet voor om.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.