Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze 3 huizen zijn net in de verkoop

Aangeboden door Van Daal Makelaardij 14 juli 2019

Voor je het weet is jouw droompaleisje verkocht en daarom moet je er razendsnel bij zijn! Van Daal Makelaardij helpt je graag met het vinden van een woning. We tippen drie huizen die de makelaar nét in de verkoop heeft gezet. Is het iets voor jou, of kun je hulp gebruiken bij de aankoop van een huis? Neem dan contact op!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Op zoek naar een fijn huis waar je hele gezin zich thuis voelt? Deze woning in Hof van Delft is daar geknipt voor. De jaren ’30 woning heeft een serre, zonnige tuin, prachtig verbouwde zolder en vier slaapkamers. Het hele huis ziet er supernetjes uit: je hoeft alleen je meubels maar mee te nemen!

Herenhuis langs de Schie

Het is moeilijk om níet verliefd te worden op dit herenhuis aan de Oostsingel. Het heeft alles wat je kunt wensen: een flinke, zonnige woonkamer, prachtige ornamenten op het plafond en een fijne woonkeuken. Verder heeft het zes slaapkamers, drie badkamers, een bubbelbad en stoomcabine.

Hippe gezinswoning

Flink groot in Den Hoorn

De huizen in Den Hoorn zijn schaars, dus als je deze leuk vindt moet je snel zijn! Het is behoorlijk groot: 160 m2. Daarnaast krijg je er ook een grote voor- en achtertuin bij. Het huis is gebouwd in 2013, dus alles is nog vrij nieuw. Verder heeft het een gezellige open haard, strakke keuken en openslaande deuren in de woon- en eetkamer.


Meer over Van Daal Makelaardij ontdekken?

Van Daal Makelaardij makelaars

Gesloten08:45 - 17:15

Voldersgracht 33, Delft

Bekijk meer:makelaars
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.