Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De woontoren in Tanthof staat er nog steeds niet en dit is waarom

Door Ilse Zoutewelle 17 juni 2019

Ken je die grap van de nieuwe woontoren in Tanthof? Hij staat er nog steeds niet. In 2018 vierde het DSC nog zijn lustrum in het oude kantoorpand op de Tanthofdreef. De boel zou meteen daarna gesloopt worden. Een jaar later staat het gebouw er nog steeds. Tijd voor een update!

Ben je éven kwijt wat er gaat komen op de plek van het oude kantoorpand? We praten je bij. ‘The Leo’ wordt een woontoren van 70 meter hoog. Er komen 250 appartementen en 25.000 vierkante meter bedrijfsruimte in. De appartementen worden luxe huur- en koopwoningen, bedoeld voor young professionals.

Planning onbekend

Dat klinkt allemaal hartstikke leuk, maar het gebouw staat er nog steeds niet. We vragen na bij projectontwikkelaar iResidence wat de status is. “We zijn nog steeds bezig met het uitwerken van het plan. Op dit moment zijn we in overleg met de gemeente over de exacte details”, vertelt een van de medewerkers. “We weten nog niet wanneer we hiermee klaar zijn: de planning is nog onzeker.” Je kunt je al wel inschrijven voor het project via de website van The Leo. “Als we meer weten over de planning, benaderen we de mensen die zich hebben ingeschreven. Daarna kun je gericht gaan reageren op de woningen.” Het lijkt erop dat dit weer zo’n project wordt waar we héél lang op moeten wachten. Maar wie weet gaat het allemaal tóch heel snel.

Lees ook:

Bizar! DSC bouwde dit oude kantoorpand om tot feestlocatie en wij keken er binnen

Het zal je niet ontgaan zijn: in een leegstaand kantoorpand op de Tanthofdreef is het sinds een tijd...

Meer over

Wonen

adv.