De banken van deze woonwinkel zijn superbetaalbaar en dit is hoe dat komt

Aangeboden door Living Plaza Delft 26 december 2018

De dagen tussen kerst en oud en nieuw zijn perfect om gezellig naar de woonboulevard te gaan. Als je op zoek bent naar een nieuwe bank, moet je vooral Living Plaza niet overslaan. Bij deze woonwinkel koop je supermooie banken voor een zacht prijsje. 

We horen je denken: dan is hij zeker na vijf jaar rijp voor het grofvuil! Absoluut niet. De banken van Living Plaza zijn van supergoede kwaliteit, maar niet te duur. Zo betaal je voor een flinke hoekbank maar €995,-. Eigenaar Said legt uit hoe dat komt: “Wij kopen in bij dezelfde fabrieken in als de meubelgiganten, dus op kwaliteit beknibbelen we niet. We houden de prijzen laag doordat we panden hebben met een lage huur, weinig kosten hebben aan personeel en niet veel marge berekenen.”

Op maat gemaakt

De banken van Living Plaza worden voor het grootste gedeelte geproduceerd in Nederland. Daardoor kan jouw nieuwe bank helemaal op maat worden gemaakt. “Je kiest zelf de zitdiepte, hoogte, breedte, poten en bekleding. Zo past hij perfect in je woonkamer.” Krijg je al stress bij het idee van zoveel keuzes? Geen probleem: er zijn ook verschillende showroommodellen die je meteen kunt meenemen.

Benieuwd welke banken je kunt kopen bij Living Plaza? Hieronder zie je alvast een voorproefje.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Living Plaza Delft. Meer over Living Plaza Delft ontdekken?

Living Plaza Delft woonwinkels

Nu gesloten13:00 - 17:00

Leeuwenstein 15, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

adv.