Naar de bouwmarkt in Delft: 5 x hier vind je alles voor klussen in huis

Wil je jouw woning beter isoleren? Staat er een verbouwing op de planning? Of heb je ratten of muizen in huis en wil je de gaten dichtmaken? Dan moet je bij de bouwmarkt in Delft zijn voor de juiste spullen en materialen. Er zijn een aantal bouwmarkten in Delft waar je terechtkunt.

Praxis Delft

Laminaat, verf of verlichting nodig? Of ga je zelf een nieuwe badkamer plaatsen? Ga dan naar Praxis in Delft, want deze bouwmarkt heeft alles wat je nodig hebt aan bouwmaterialen. Je kunt ook bij Praxis in Delft terecht voor spullen als een regenton, rookmelder of klusgereedschap.

Korting met de Praxis-app

Met de gratis Praxis Plus app krijg je op bepaalde artikelen korting. Je krijgt eerst tien procent welkomstkorting op een artikel naar keuze. Verder spaar je met de app voor korting met de Praxis Pluspunten en heb je speciale aanbiedingen. De app is niet alleen een kortingspas, je vindt er ook handige tips en een rekenhulp voor het bestellen van vloeren. Op die manier weet je precies hoeveel je moet bestellen.

Praxis Delft

3,9
(419)

Rijnweg 1, 2627 BR Delft

Nu gesloten

Meer informatie

Gamma Delft

Bij Gamma in Delft kun je terecht voor alle doe-het-zelfmaterialen voor jouw huis en tuin. Denk bijvoorbeeld aan fijnmazig gaas en staalwol om holletjes van muizen en ratten mee te dichten, maar ook materialen zoals gipsplaten en betongaas. Bij Gamma vind je ook andere producten, zoals een elektrische kachel. Heb je nog geen rookmelder? Die vind je hier ook.

Gamma voordeelpas

Gamma is de oudste bouwmarkt van Nederland, in 1971 werd de eerste vestiging geopend in Breda. De bouwmarkt was eerst alleen bedoeld voor aannemers, maar juist veel Delftenaren weten de bouwmarkt nu te vinden. Inmiddels is de zaak een begrip in heel Nederland. Zo heeft ook Gamma een voordeelpas, daarmee spaar je punten bij al je aankopen. Heb je 100 punten? Dan krijg je een euro korting.

Gamma Delft

4,1
(1,2k)

Leeuwenstein 35, 2627 AM Delft

Nu geopend

Meer informatie

Karwei Delft

Karwei is de plek waar je spullen haalt voor klussen en inrichten, want de keten volgt de woontrends op de voet. Naast klusmaterialen, verkoopt Karwei ook rolluiken, gordijnen, lampen, behang en vloeren.

Voordeel met de Club Karwei-kaart

Bij Karwei krijg je korting met de Club Karwei-kaart. Je spaart punten, ‘heitjes’ genoemd. Bij 100 punten krijg je een euro korting. Ook is er een paar keer per jaar keuzekorting. Tijdens die actie krijg je 20 procent korting op een artikel naar keuze.

Karwei Delfgauw

Importweg 2, 2645 EC Delfgauw

Nu geopend

Meer informatie

Hornbach

Hornbach is van oorsprong een Duitse bouwmarkt. Ook in Delft vind je een vestiging van deze bouwmarkt aan [locatie]. Je vindt er veel materialen om te klussen, maar bij Hornbach koop je ook dingen voor in huis zoals een elektrische verwarming en nachtkastjes. Verder kun je er terecht voor tuinbenodigdheden, bijvoorbeeld een regenton en tuinsproeier. Ook handig: Hornbach heeft eigen cadeaukaarten en de VVV-cadeaukaart kan je ook bij deze zaak besteden.

Online shoppen

Natuurlijk kun je naar de Hornbach in Delft, maar ze hebben ook een online shop. Als je online een bestelling plaatst, verschilt het per artikel hoelang het duurt voor Hornbach het artikel levert. De verwachte leverdatum staat altijd in de bevestigingsmail van je bestelling. Voor veel artikelen geldt dat als het voor 16.00 uur besteld is, je het de volgende dag in huis hebt.

Hornbach

Singel 115, 2497 GS Den Haag

Nu geopend

Meer informatie

Bouwmaat

Bouwmaat begon ooit als een bouwmarkt voor klusbedrijven. Ook nu is het nog steeds een zaak waar vooral bouwers van bouwbedrijven naartoe komen. De adviezen en inrichting van deze bouwmarkt zijn dan ook gericht op de professionals die met hun bus langsrijden om materialen aan te vullen.

Online shoppen bij Bouwmaat

Ook al is Bouwmaat een groothandel, als particuliere klant kun je wel een online account aanmaken. Nadat je je hebt geregistreerd, heb je de mogelijkheid om online bestellingen te plaatsen om te laten bezorgen of af te halen bij Bouwmaat Delft. De fysieke winkel is alleen te bezoeken door zakelijke klanten met een Bouwmaat-pas.

Bouwmaat Delft

4,5
(122)

Schieweg 93-95, 2627 AT Delft

Nu gesloten

Meer informatie

Lees ook…

Meer in deze categorie

Wonen

Ga naar “Sociale huur: hier in Delft komen 67 nieuwe appartementen”

Sociale huur: hier in Delft komen 67 nieuwe appartementen

Ga naar “5 x huizen op Funda waar het nog nieuw ruikt”

5 x huizen op Funda waar het nog nieuw ruikt

Ga naar “Gluren bij de buren: 8 x deze appartementen in Delft staan nét op Funda”

Gluren bij de buren: 8 x deze appartementen in Delft staan nét op Funda

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “AH Planten op stam van € 6,99 voor € 4,99”

AH Planten op stam van € 6,99 voor € 4,99

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 5 februari 2023
Ga naar “Visstoof met prei tomaat € 1,19”

Visstoof met prei tomaat € 1,19

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 5 februari 2023
Ga naar “HAMBURGER À LA MINUTE OF NEW YORK, VARKENSSCHNITZEL GEPANEERD, KIP KROKANT SCHNITZELS, FILETLAPJES, GRILLBURGER, SLAVINK VARKEN OF LEKKER VEGGIE VEGAN NUGGETS 1+1 gratis”

HAMBURGER À LA MINUTE OF NEW YORK, VARKENSSCHNITZEL GEPANEERD, KIP KROKANT SCHNITZELS, FILETLAPJES, GRILLBURGER, SLAVINK VARKEN OF LEKKER VEGGIE VEGAN NUGGETS 1+1 gratis

 • Jumbo
 • Geldig t/m 31 januari 2023
Ga naar “JUMBO BOERENKOOL, HUTSPOT, ANDIJVIE, ZUURKOOL OF KRUIMIGE AARDAPPELEN 1+1 gratis”

JUMBO BOERENKOOL, HUTSPOT, ANDIJVIE, ZUURKOOL OF KRUIMIGE AARDAPPELEN 1+1 gratis

 • Jumbo
 • Geldig t/m 31 januari 2023
Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023

Vacatures

Ga naar “Onderhoudsmedewerker interieurbeplanting”

Onderhoudsmedewerker interieurbeplanting

 • De Klerk
 • Fulltime/Parttime

Topper

Ga naar “Twee rechterhanden gezocht!”

Twee rechterhanden gezocht!

 • Kunstwacht
 • Fulltime

Topper

Ga naar “Medewerker Bedrijfsrestaurant”

Medewerker Bedrijfsrestaurant

 • Tempo-Team
 • Parttime

Agenda

Ga naar “Schotse avond in De Waag Delft – Burns Night”

Schotse avond in De Waag Delft – Burns Night

 • De Waag
 • 4 februari 2023

Topper

Ga naar “Feestelijke winter van Vivaldi en anderen”

Feestelijke winter van Vivaldi en anderen

 • ConcertoValiante
 • 4 februari 2023

Topper

Ga naar “Hoe ruikt het internet? Ervaar het nu in 38CC!”

Hoe ruikt het internet? Ervaar het nu in 38CC!

 • 38CC
 • T/m 19 feb

Topper