Corné en Carola hebben een nieuwbouwhuis gekocht: ‘We hebben straks een enorm dakterras’

Aangeboden door Schoemaker Plantage 6 mei 2019

Carola en Corné waren hard op zoek naar een huis met een praktijkruimte voor het voedingsbureau van Corné. Dat was niet zo makkelijk te vinden, tót Carola de huizen van de Schoemaker Plantage tegenkwam op Facebook. Inmiddels hebben ze een herenhuis gekocht in de nieuwbouwwijk met méér dan genoeg ruimte voor al hun woonwensen. “We kunnen niet wachten tot we de sleutel krijgen!”

Het huis van Carola en Corné komt aan het park van de Schoemaker Plantage te staan. Dat betekent dat ze straks een prachtig uitzicht hebben en zó naar buiten kunnen voor een rondje in het park. Het huis zelf heeft beneden een praktijkruimte, toilet en berging. Boven zijn de woonkamer, keuken en het dakterras. Corné vertelt: “Ik vind het geweldig om een dakterras te hebben. Dan hebben we geen last meer van verzakkingen: alle tuinen liggen toch vol met beton. We maken het wel groen met de plantenbakken die op de terrassen komen te staan.”

Slaapkamer met walk-in closet

Het grote herenhuis geeft Carola en Corné ontzettend veel mogelijkheden. “We hebben de hele zolder laten openbreken”, vertelt Carola. “Onze zoon heeft straks een kamer over de hele breedte van het huis. Verder gaan we de slaapkamer naast de ouderslaapkamer op de eerste etage als walk-in closet gebruiken. We hebben toch ruimte zat!” Corné vult aan: “Ik krijg beneden mijn praktijkruimte met eigen ingang aan de voorkant van het huis en wc. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen voor de deur en het huis is binnen vijf minuten bereikbaar vanuit het centrum. Dat is ook erg fijn voor mijn bedrijf. Iedereen is straks gelukkig!”

Je het huis zelf indelen

Je merkt het al: je kunt een nieuwbouwhuis helemaal laten inrichten op jouw woonwensen. “Zo hebben we de keuken aan de kant van het park laten plaatsen”, vertelt Carola. “De woonkamer sluit aan bij het dakterras en de schuifpui heeft plaats gemaakt voor openslaande deuren. Zo is het dakterras écht een verlenging van onze woonkamer.” Aan de andere kant van het huis hebben Corné en Carola een Frans balkon met uitzicht over het park. “We zien onszelf daar al helemaal zitten op een mooie ochtend met een kop koffie.”

Het huis is duurzaam

Alle huizen van de Schoemaker Plantage zijn energieneutraal (Nul Op De Meter). Op het dak liggen zonnepanelen, de warmtepomp zorgt vloerverwarming én vloerkoeling en daarnaast is het huis uitstekend geïsoleerd. “Dat maakte de beslissing voor dit huis een stuk makkelijker. Het is mooi om een woning te hebben die helemaal gericht is op de toekomst”, aldus Corné.

‘Het mag er morgen al staan’

Carola en Corné kunnen niet wachten tot ze hun nieuwe huis kunnen betrekken. “Hopelijk hebben we een beetje reuring voor de deur van de spelende kinderen en de vogels die voorbijvliegen. Dit huis heeft zoveel te bieden. Het mag er morgen al staan!”

Lijkt zo’n prachtig huis aan het park jou ook wel wat? Bekijk dan het complete aanbod van de Schoemaker Plantage via de onderstaande oranje button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Schoemaker Plantage. Meer over Schoemaker Plantage ontdekken?

Schoemaker Plantage makelaars

Op aanvraag

Bakemastraat 97L, Delft

Bekijk meer:makelaars

adv.