Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 tips om je huis snel te verkopen

Aangeboden door Hof van Delft Makelaarij 26 oktober 2016

De geur van vers gebakken appeltaart helpt natuurlijk wel een beetje om je huis sneller te verkopen. Maar er zijn nog wel meer dingen die ervoor zorgen dat jij je huis in een mum van tijd verkocht hebt. Makelaar Aram van Hof van Delft Makelaardij geeft 7 tips.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Denk ook aan de buitenkant

Het eerste wat potentiële kopers bij een bezichtiging zien, is de buitenkant van het huis. Zorg dat het schilderwerk er netjes uitziet, de ramen gelapt zijn en de tuin netjes onderhouden is. Koop desnoods een paar bloeiende planten voor in de tuin.

Licht

Zorg voor voldoende licht in huis. Laat gordijnen open en doe de lichten aan, vooral op een bewolkte dag. Verf muren in lichte kleuren voor een frisse en ruime indruk. Het helpt echt!

Laat meubels staan

Als je al het huis uit bent is het zinvol om wat meubels te laten staan. Zo kan een potentiële koper beter de verhoudingen in de ruimte inschatten.

Neutrale inrichting

Het is natuurlijk heel tof om een complete wand met familiefoto’s te hebben, maar dat kan voor een kijker minder prettig zijn. Hou de inrichting neutraal en vermijd prullaria. Vraag desnoods je makelaar om wat advies. Vaak weten zij wel iemand die je daarbij kan helpen. Een bloemetje op tafel fleurt veel op.

Reparaties en onderhoud

De meeste kopers willen het liefst zo snel mogelijk de nieuwe woning betrekken. Zorg dat de woning helemaal op orde is. Een opgeknapte badkamer maakt het huis meteen een stuk aantrekkelijker. Zie het als een investering. Vergeet ook de kleine gebreken niet. Doe bijvoorbeeld eindelijk eens wat aan die klemmende deur.

Maak je woning schoon

Laat geen rommel in huis slingeren. Een opgeruimd huis is belangrijk voor kopers. Laat het toilet, de badkamer en de keuken glimmen. Besteed huisdieren tijdelijk uit.

Frisse lucht

Zorg dat het huis fris ruikt. Zet de ramen open om alle kamers goed door te luchten. Leeg de vuilnisbak en zorg dat er binnen niet gerookt is. De geur van verse koffie en een zelfgebakken appeltaart doen het altijd goed.

Voor je het weet is je huis verkocht! Wil jij meer weten of heb je advies nodig? Bel of mail dan de makelaars van Hof van Delft, ze helpen je graag.


Meer over Hof van Delft Makelaarij ontdekken?

Hof van Delft Makelaarij makelaars

Gesloten08:30 - 17:00

Wateringsevest 26 B, Delft

Bekijk meer:makelaars
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.