5 x Delftse koopwoningen onder de twee ton

Door Iris Olsthoorn 26 december 2018

Ben je op zoek naar een koophuis in Delft? Dan weet je een ding zeker: het gaat je in de huidige markt veel, héél veel geld kosten. En toch zijn er nog een paar lichtpuntjes te vinden in onze stad, namelijk huizen die te koop staan voor minder dan twee ton. En dan heus niet alleen maar driehoog achter! 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

In Hof van Delft

In de Isaak Hoornbeekstraat in Hof van Delft staat een schattige bovenwoning te koop. Je moet wel een beetje van klein, maar fijn houden: de woning is 74 vierkante meter groot. Het is een prima plekje voor starters een klein gezin, want er zitten drie slaapkamers in het pand. Ook fijn: je hebt vóór en achter een balkonnetje.

Klein paleisje in een schattig straatje

In een van de leukste straatjes van de Delftse binnenstad staat een klein pareltje te koop. Verdwalen in dit huis zal je niet, want met 42 vierkante meter en twee kamers is het niet erg groot. Alles in dit huisje is prima onderhouden en er zit een superfijn dakterras bij.

Maisonette van formaat

Dat je ook voor minder dan twee ton een prima formaat huis kan krijgen, bewijst dit appartement aan de Zjoekowlaan in Buitenhof. Met bijna 94 vierkante meter kan je flink veel spullen kwijt. Het huis heeft de badkamer en een slaapkamer op de derde verdieping, op de vierde verdieping vindt je nog twee slaapkamers en een grote open woonkamer/keuken.

Flinke achtertuin

Altijd al in het Westerkwartier willen wonen en heb je niet veel ruimte nodig? Dan is dit huisje van 38 vierkante meter in de Pootstraat misschien wel iets voor jou. Vooral voor mensen die waarde hechten aan een tuin: de achtertuin is ongeveer even groot als het huis zelf.

In de letterflat

Op de zestiende verdieping van de flat op het Dirk Costerplein staat een appartement van 63 vierkante meter te koop, voor nog geen 1,4 ton. En lekker makkelijk: de woonkamer, badkamer, keuken en twee slaapkamers bevinden zich allemaal op dezelfde verdieping. Vanuit de woonkamer en een slaapkamer heb je bij mooi weer superver uitzicht.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.