Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 uitspraken van makelaars die we te vaak hebben gehoord

Aangeboden door Q Makelaars Delft 14 november 2016

Iedereen die ooit een huis heeft gekocht kent ze wel: van die typische makelaarsuitspraken die je nét iets te vaak heb gehoord. Q Makelaars deed een oproepje op hun Facebook-pagina om die uitspraken met hen te delen en dit zijn de leukste reacties.

Laura De Blécourt-de Weerdt: ‘Mijn makelaar Wim de Blécourt tijdens het kiezen van verschillende bouwopties e.d. tijdens de bouw van ons nieuwe huis: “Laten we dat maar wel/niet doen. Dat is verkooptechnisch heel verstandig…” (hoezo verkooptechnisch? We wonen er nog niet eens).’

Woningtekst.nl:Als tekstschrijver kom ik zoveel tegen… Een doodlopende straat, vrijhangend toilet en de willekeurige makelaar die een radiator wil benoemen als een ‘designradiator’. Ik neem het niet kwalijk want de fabrikant doet het ook, maar wat is de ‘designfactor’?’

Stephanie Velthuizen: Makelaar Jorrit, Q Makelaars: “Van alle gemakken voorzien”.

Chantal Dekker:Zo’n huisje verkoopt snel.’

Mattanja Den Hoedt-Kiewiet: ‘Mag het ook een uitspraak van mijn (net) 3 jarige dochter zijn? “Geen zorgen, de makelaar regelt alles!”

Weet jij er ook één?

Weet jij ook nog zo’n typische makelaarsuitspraak? Zet die dan in een reactie onder de Facebook-post van Q Makelaars en wie weet win jij op 5 december wel een Bol.com cadeaubon ter waarde van 50 euro.


Meer over Q Makelaars Delft ontdekken?

Q Makelaars Delft makelaars

Gesloten09:00 - 17:00

Papsouwselaan 474, Delft

Bekijk meer:makelaars

adv.