Hier moet je op letten als je een bed gaat kopen

Aangeboden door Dutch Dream Delft 18 december 2018

De vrije dagen tussen kerst en oud en nieuw zijn perfect om op jacht te gaan naar een nieuw bankstel, tafel of bed. Als je op zoek gaat naar dat laatste, is het slim om voorbereid op pad te gaan. Marcel van Dutch Dream Slaapcomfort helpt je op weg met vijf dingen waar je op moet letten als je een bed gaat kopen. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bedenk wat je budget is

Voor je een winkel binnenstapt, is het eerst handig om te weten hoeveel geld je kunt spenderen. “Geef dit ook aan bij je adviseur”, vertelt Marcel. “Dan komt hij niet met een bed aan dat véél te duur is. Hij helpt je om binnen je budget een mooi bed te kopen. We hebben bijvoorbeeld regelmatig showroom modellen die we weg doen voor een zacht prijsje. Daarnaast hebben we óók boxsprings van de beste kwaliteit met geweldige matrassen.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dutch Dream Delft. Meer over Dutch Dream Delft ontdekken?

Dutch Dream Delft woonwinkels

Vandaag gesloten

Leeuwenstein 23, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

Bedenk wat je nodig hebt

Denk je dat je alleen een nieuw matras nodig hebt? Kijk dan nog eens goed naar je bed. Als je bedbodem namelijk niet meer goed is, heeft alleen een nieuw matras niet zoveel zin. “Daar kun je juist klachten van krijgen. In zo’n geval is het misschien slim om toch voor een compleet nieuw bed te gaan.”

Laat je goed adviseren over een nieuw matras

Natuurlijk is het belangrijk dat je nieuwe bed er mooi uitziet, maar het belangrijkst is toch écht het matras. “Die bepaalt de slaapkwaliteit. Het is vooral belangrijk dat je houding correct is. De adviseurs van Dutch Dream letten erop dat je lichaam op alle punten kan rusten. Zo voorkom je nek- of rugklachten.”

Vertel het als je gezondheidsklachten hebt

Je denkt er in de winkel misschien niet zo snel aan om de adviseur te vertellen dat je nekklachten, een zere rug of misschien wel reuma of artrose hebt. “Het is heel belangrijk dat je dat wel doet, want dan kunnen we daar rekening mee houden in de keuze voor je matras en bed.”

Kijk of je ruimte hebt voor een groter bed

Neem je slaapkamer nog eens goed op en kijk of je misschien tóch een groter bed kunt nemen. “Wellicht past er toch wel een bed van 180 cm breed in je kamer, in plaats van 160 cm. Die 20 cm kan flink schelen. En bedenk: je ligt langer in je bed dan je eromheen loopt!”

Zo, met deze tips kun je op pad! Dutch Dream Slaapcomfort in Delft is op tweede kerstdag en oudjaarsdag gewoon geopend, dus kom langs en laat je adviseren.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.