3 x huizen die nét in de verkoop staan

Aangeboden door Marloes Makelaars 19 november 2018

De huizen in Delft zijn in no time verkocht! Als er een nieuw huis in de verkoop komt moet je er dus snel bij zijn. En daar helpen we je graag een handje bij! We hebben drie huizen van Marloes Makelaars die nét in de verkoop staan voor je op een rij gezet. 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Karakteristiek pareltje

Dit huis aan de Julianalaan is er eentje waar je op slag verliefd op wordt. Het komt uit 1913 en dat is te zien aan allerlei prachtige details: glas-in-lood, sierlijsten op het plafond, lambrisering in de hal… We love it! Het appartement is 85 vierkante meter, heeft drie kamers en heeft een heerlijk zonnig balkon. Wat wil je nog meer?

Een bezichtiging inplannen doe je hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Marloes Makelaars. Meer over Marloes Makelaars ontdekken?

Marloes Makelaars makelaars

Nu open09:00 - 17:30

Molslaan 56, Delft

Bekijk meer:makelaars

Hier kun je zó in

Dit appartement in de Zeeheldenbuurt is nog zo’n pareltje waar je het liefst meteen in zou trekken. Het is 101 vierkante meter groot, heeft drie kamers en een balkon met openslaande deuren. De woning is uitermate geschikt voor wie géén zin heeft om te klussen, want je kunt er meteen in. De keuken is spic-en-span, de muren zijn strak gestuukt en het sanitair is om door een ringetje te halen. Wij zouden zeggen: plan snel een bezichtiging in voor het weg is!

Megagrote gezinswoning

Dit huis in Voorhof heeft niet alleen genoeg ruimte voor je gezin, maar óók voor je hond, hobby en de speelgoedverzameling van je kinderen. Het heeft maar liefst zeven kamers! Maar naast véél ruimte heeft dit stulpje nog veel meer te bieden. Het ligt in een groene buurt, heeft een voortuin met oprit en een flinke achtertuin.

Enthousiast over dit huis? Plan dan snel een bezichtiging in bij Marloes Makelaars!

Wil je meer weten over de makelaars van Marloes Makelaars? Lees dan dit artikel:

marloes makelaars delft

Marloes heeft een makelaarskantoor met haar zus: ‘mensen aan hun droomhuis helpen, dat is het leukst’

Je moet het maar durven: een eigen makelaarskantoor beginnen, midden in de crisis. Marloes Ruijgrok ...
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.