3 x huizen die nét in de verkoop staan

Aangeboden door Marloes Makelaars 9 maart 2019

De huizen in Delft zijn in no time verkocht! Als er een nieuw huis in de verkoop komt moet je er dus snel bij zijn. En daar helpen we je graag een handje bij! We hebben de huizen die nét in de verkoop staan bij Marloes Makelaars voor je op een rij gezet. 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Tot in de puntjes afgewerkt

Is er íets dat niet perfect is aan dit huis? Het is met zijn zes slaapkamers hartstikke groot: maar liefst 165 m2. Verder is alles keurig afgewerkt, van de keuken tot de badkamer en zelfs de zolder. Verder is de woning gebouwd in 2016, dus je hoeft je (onder meer door de warmtepomp en zonnepanelen) geen zorgen te maken over een torenhoge energierekening. De tuin is ook fijn: die is diep en zonnig. Doordat het huis op de hoek staat, heb je een achterom. Het huis staat trouwens aan de rand van Delft. Dat betekent dat je in tien minuten in het centrum bent en binnen een paar minuten op de snelweg zit.

Aan het water

Als je van rust en natuur houdt maar óók in een mum van tijd in het centrum wilt staan, is dit huis geknipt voor jou. De 2-onder-1 kap woning heeft een flinke voor- en achtertuin aan het water waar je ’s zomers buiten kunt zitten. Is het nog iets te fris? Dan kun je lekker in de serre plaatsnemen. Verder heeft dit huis zes kamers, een massief eiken vloer in de woonkamer, hal en kantoor én een gezellige houtkachel. Wij zeggen: beter wordt het niet.

Sfeervol in Hof van Delft

Dit huis met bankje voor de deur is typisch zo’n huis waar iedere Delftenaar wel zou willen wonen. Het heeft een knusse woonkamer, gezellige patio, een eetkamer én twee slaapkamers. Het huis staat in een autoluwe straat in Hof van Delft, dus je woont er heerlijk rustig. En o ja, de prijs is ook héél goed te doen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Marloes Makelaars. Meer over Marloes Makelaars ontdekken?

Marloes Makelaars makelaars

Nu gesloten09:00 - 17:30

Molslaan 56, Delft

Bekijk meer:makelaars
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.