Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor alle koukleumen: dit dekbed is heerlijk warm

Aangeboden door Dutch Dream Delft 16 oktober 2019

De nachten worden steeds frisser en als je het snel koud hebt, is je driedubbele dekbed waarschijnlijk al tevoorschijn gekomen. Ben je een beetje klaar met die dikke, zware dekens? Dan is een dekbed van alpacawol de uitkomst. Dit is lekker licht én vijf keer warmer dan schapenwol.

Marcel van beddenwinkel Dutch Dream Slaapcomfort weet alles over dit dekbed. Hij vertelt hoe het komt dat alpacawol zo fijn is: “Het is isolerend bij kou en ademt bij warmte. Hierdoor is het in de zomer lekker koel en in de winter heerlijk warm. Alpacawol ook heel fijn als je veel zweet, omdat het vocht opneemt.” Ben je allergisch voor huisstofmijt? Ook dan is dit dekbed perfect: de wol bevat geen lanoline, de stof waar je een allergische reactie van krijgt.

alpaca's
Je krijgt het toch al warm als je deze schattige dieren ziet?

Nederlandse wol

De wol voor de deken is afkomstig van een Nederlandse alpaca boerderij. “Vervolgens wordt het verwerkt tot een dekbed. Het heeft een katoensatijnen buitenkant, waardoor het lekker zacht is.” Handig om te weten: je kunt het dekbed gewoon wassen of stomen. Wel zo fris!

Verschillende uitvoeringen

De dekbedden van alpacawol zijn te koop bij Dutch Dream Slaapcomfort en leverbaar in twee uitvoeringen. “We hebben een zomerdekbed en een vierseizoenen dekbed. Deze laatste bestaat uit twee delen: een dun zomerdeel en een dikker herfstdeel. Aan elkaar geritst vormen deze dekbedden een heerlijk warm winterdekbed.” Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat het dekbed – net als schapenwol – loodzwaar is: alpacawol is 25 tot 30 procent lichter.

Klinkt dit als het dekbed van je dromen? Dan moet je als de wiedeweerga naar Dutch Dream Slaapcomfort. Marcel vertelt je graag meer over het dekbed.


Meer over Dutch Dream Delft ontdekken?

Dutch Dream Delft woonwinkels

Vandaag gesloten

Leeuwenstein 23, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

adv.