Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze 5 dingen zijn onmisbaar voor een succesvol kerstdiner

Aangeboden door Kookwinkel Het Pauwtje 19 december 2019

Waarschijnlijk heb je al bedacht wat je gaat maken voor het kerstdiner. Maar het is ook wel fijn als de tafel mooi gedekt is en je keukenspullen up-to-date zijn. Heleen van Kookwinkel het Pauwtje is expert op dit gebied en tipt vijf dingen die onmisbaar zijn voor een succesvol kerstdiner.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Braadslede

“Is je braadslede aan vervanging toe of heb je de vorige uitgeleend en nooit meer teruggekregen? Dan is het tijd voor een nieuwe! De braadslede van Scanpan is gemaakt van roestvrijstaal en is geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie. Perfect voor het braden van vlees, groenten, vis en gevogelte.”


Meer over Kookwinkel Het Pauwtje ontdekken?

Kookwinkel Het Pauwtje

Geopend10:00 - 17:00

Voldersgracht 5, Delft

Bak- en puddingvormen

“Moet jij dit jaar het dessert verzorgen? Met een toetje dat is gemaakt in de bak- en puddingvormen van Nordic-ware kun je binnenkomen. De vormen bestaan uit meerdere lagen, waardoor de warmtegeleiding goed is en het gebak perfect uit de vorm komt.”

Kaarsen

“De kerstdis is niet compleet zonder kaarsen. Die van Ester&Erik zorgen voor de nodige romance. Ze zijn handgemaakt in Denemarken. Daarnaast branden ze acht uur, dus je hebt er geen omkijken naar. Verkrijgbaar in diverse kleuren, dus er is altijd een variant die past bij je interieur.”

Prachtig gedekte tafel

“Nu we het toch over de tafel hebben: met de kleden van Sander-table ware maak je zéker indruk bij je gasten. Ze zijn stuk voor stuk vlekwerend, zelfstrijkend en wasbaar in 60 graden. Zet er servies op van Marimekko en je kerstdis is compleet.”

Handige tool voor de afwas

“Na het diner moet je – helaas – ook afwassen. Aangekoekte pannen en de kristallen decanteer-kan maak je razendsnel schoon met de soft-mesh van Mono. Door het materiaal krijg je geen krassen én het doekje gaat een leven lang mee.”

Lees ook:

pauwtje

Deze winkel is een walhalla als je houdt van koken

Schort voor, drankje erbij en koken maar. Een beetje kookliefhebber weet: het wordt een stuk leuker ...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.