Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze winkel houdt een shoppingnight met korting op alles (!)

Aangeboden door Mini Me 18 november 2019

Je kinderen hebben ongetwijfeld al ellenlange lijstjes gemaakt met cadeautjes voor Sinterklaas en kerst. Bij Mini Me kun je de hele bups in één keer inslaan tijdens de Sint & Santa shopping night op woensdag 27 november. En je krijgt die avond nog korting ook!

Bij Mini Me vind je alles wat je nodig hebt voor baby’s en kinderen. Denk aan speelgoed, boeken, kleding, verzorgingsproducten en mooie accessoires voor de kinderkamer. Elk product ziet er stijlvol uit, zelfs het speelgoed. Dat is leuk voor je kind, maar ook voor jou ;-). Voor sinterklaas en kerst heeft Mini Me leuke dingen als een boekje van Woezel & Pip over Sinterklaas en een kerststal van Nijntje.

Korting op alles

Tijdens de shopping night kun je op je gemakje inkopen doen onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast krijg je 10 procent op het hele (!) assortiment. Verder zijn er die avond speciale aanbiedingen op geselecteerde items zoals nachtlampjes, speelgoed en kleding. Uiteraard wordt elk cadeautje feestelijk ingepakt. De shopping night duurt van 19.00 tot 21.30 uur. Zorg dat je erbij bent! Bekijk het Facebook event voor meer informatie.


Meer over Mini Me ontdekken?

Mini Me cadeauwinkels

Geopend09:30 - 17:00

Hippolytusbuurt 19, Delft

Bekijk meer:cadeauwinkels

adv.