Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Supermarkt Hans Meijer is verbouwd: zo ziet het eruit

Door Ilse Zoutewelle 28 februari 2018

We hebben het een ruime week zonder Supermarkt Hans Meijer moeten doen, maar woensdag is de oudste buurtsuper van Delft weer open! Wij waren meteen van de partij en namen een kijkje.

supermarkt hans meijerDe vernieuwing van de supermarkt is al vanaf buiten te zien: er zit een compleet nieuw logo op de gevel én de kozijnen zijn oranje/grijs geverfd. Wanneer je binnenstapt, ziet de winkel er een stuk groter uit dan voor de verbouwing. “Dat zeggen veel mensen”, vertelt Hans Meijer. “Dit komt doordat alle koelingen hebben plaats gemaakt voor lage varianten. Hierdoor kan je eroverheen kijken en lijkt het ruimer.”

Andere indeling

supermarkt hans meijerOok de indeling van de supermarkt is veranderd. “De focus ligt nu meer op de versafdeling. In het midden van de winkel vind je het brood, de vleeswaren en salades. Daaromheen staan de andere producten als koekjes, chips en broodbeleg.” De vleeswaren liggen nu trouwens keurig ingepakt. Dat was voorheen niet zo: “We sneden het altijd zelf, maar dat was toch minder lekker. Nu hebben we de vleeswaren van onze leverancier Coop.”

Aanwinst voor de buurt

In de winkel is het een drukte van belang: veel buurtbewoners komen even kijken en sommigen nemen zelfs een bloemetje mee. “Ik ben er gewoon emotioneel van”, zegt Hans. “We hebben precies de goede snaar geraakt met de nieuwe inrichting. Mensen zeggen dat ze het echt een aanwinst voor de buurt vinden. Dat is ook wat we willen zijn: een plek waar de buurt elkaar kan ontmoeten.”

Bloemetje van een blije klant

Meer over Supermarkt Hans Meijer ontdekken?

Supermarkt Hans Meijer supermarkten

Geopend08:00 - 18:00

Rotterdamseweg 97, Delft

Bekijk meer:supermarkten
supermarkt-hans-meijer

Supermarkt Hans Meijer gaat verbouwen: 5 herinneringen aan de oudste super van Delft

Iedere Delftenaar is er wel eens langs gefietst of doet er regelmatig een boodschapje: supermarkt Ha...

adv.