Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil je zien: Strellson is verhuisd en zo ziet de nieuwe winkel eruit

Door Ilse Zoutewelle 6 juli 2018

De Delftse mannen hebben het acht weken zonder kledingwinkel Strellson moeten stellen, maar vrijdag is de zaak weer open gegaan! Wij keken natuurlijk even binnen bij de nieuwe zaak aan de Wijnhaven.

strellson delftDeze zaak is een stuk groter dan die op de Oude Langendijk en dat heeft best wat voordelen. “Het assortiment is een stuk groter en de winkel is wat ruimer opgezet”, vertelt eigenaar Arjan. “We hebben nu dus een grotere collectie. Vooral in de najaarscollectie zul je dit merken.” Qua inrichting is de winkel nog steeds herkenbaar. “We hebben de stellages ingepakt en hier weer neergezet. Zelfs medewerkster Lindsey is mee verhuisd”, lacht hij.

Veel mannenmode op een rijtje

In het pand naast Strellson wordt op dit moment nog druk gewerkt, maar straks komt hier óók een mannenmodewinkel van het merk New Zealand Auckland. “Op die manier wordt de Wijnhaven echt een fashionstreet voor mannen met Steendam Herenmode, NZA, Strellson en Ray Brandstore op een rijtje.”

En ga je nu shoppen bij Strellson? Dan val je meteen met je neus in de boter, want het is uitverkoop met korting tot 50 procent!


Meer over Strellson Delft ontdekken?

Strellson Delft

Gesloten09:30 - 17:30

Wijnhaven 18, Delft

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.