Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Start de koopjesjacht, de nieuwste kringloopwinkel van Delft is nu open

Door Jantine van den Hoven 1 juli 2016

De kringloopwinkel in Delft is open. Het is één van de grootsten in Nederland. Tientallen mensen verzamelden zich op de Turbineweg om als eerste in de winkel te kunnen zijn.

rataplanNa een woordje van wethouder Stephan Brandligt en hoogleraar duurzaamheid Andy van den Dobbelsteen konden de tientallen wachtenden dan eindelijk de winkel bestormen. Op zoek naar koopjes.

De bezoekers zijn blij dat ze eindelijk naar binnen kunnen. Er zijn mensen die hun karretjes al vol hebben geladen. Het gebeurt allemaal in een goede sfeer en onder het genot van een taartje.

Rond 13.00 uur kwamen er nog veel auto’s aanrijden. De parkeerplaats van de kringloopwinkel is stampvol.

Binnenkijken bij Rataplan:

Over kringloopwinkel Rataplan

Er is een enorme hal met kleding en kinderspeelgoed. Maar natuurlijk zijn er ook meubels, fietsen, boeken, muziek en alles wat je maar kunt verzinnen. Indebuurt kreeg van de week al een sneakpreview.

“Rataplan is anders dan andere kringloopwinkels, weg van dat malle pietje-idee. We hebben een grote winkel waar alles op kleur en categorie is gesorteerd. Netjes, schoon en nagekeken door het personeel”, aldus bedrijfsleider Tibor Korozsi. Rataplan is een stichting zonder winstoogmerk. De mensen die werken bij Rataplan hebben allemaal een beperking of komen via het UWV.


Meer over Rataplan Delft ontdekken?

Rataplan Delft kringloopwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Turbineweg 12, Delft

Bekijk meer:kringloopwinkels
[mc4wp_form id=”9748″]

Meer over

Winkelen

adv.