Spannend! In deze leegstaande panden gebeurt weer wat

Door Ilse Zoutewelle 28 december 2018

Sommige pandjes in de stad staan al een hele tijd leeg. Maar in een aantal van die panden is weer leven in de brouwerij! We weten van de meesten nog niet precies wat er komt, maar dát er iets gebeurt, is zeker. Reuze spannend! Kijk maar.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Weet jij wat er in deze panden gaat gebeuren? Dan horen we dat héél graag! Laat het weten in een reactie of stuur ons een berichtje.

Choorstraat 7

Al máánden zien we kranten voor de ruiten van het oude pand van Home Mixture. Als we tussen het papier door gluren, zien we wel dat er weer leven in de brouwerij is. Maar wat er precies komt? Geen idee. Al hoorden we in de wandelgangen wel iets over een sapjesbar… Wordt vervolgd.

Voldersgracht 20

Na het vertrek van Rijwielsporthuis Piet Vonk is het maar een lege boel in het pand aan de Voldersgracht. Er is nu wel weer papier tegen de ruiten geplakt, waardoor het lijkt alsof hier weer iets gebeurt. Ook is het ‘te koop’ bord op miraculeuze wijze verdwenen. We houden het in de smiezen!

Kruisstraat 35

In het pand tegenover de Ecco wordt ook flink geklust. Aan de posters op de ruiten te zien, vestigt ‘Holistic Kiwi’ zich hier binnenkort. We lezen iets over massages en gezichtsbehandelingen met natuurlijke producten. De naam is wat bijzonder, maar dat is te verklaren: alle producten worden gemaakt in Nieuw-Zeeland. Binnenkort lees je ongetwijfeld meer over deze zaak op indebuurt!

Koornmarkt 89

Van Witteloostuijn heeft 104 jaar (!) in Delft gezeten, maar sinds november 2017 hield de eigenaar het voor gezien. Sinds die tijd staat het pandje aan de Koornmarkt leeg, maar nu zien we dat er een bouwbedrijf volop aan het klussen is. Wat zou er komen?

Hippolytusbuurt 19

 

Sinds vrijdag 21 december is kledingwinkel Forever Young definitief gesloten. Maar er is meteen weer leven in de brouwerij! We weten ook al wie daarvoor zorgt: Edith van Mini Me. Vanaf medio februari gaat zij hier knuffels, kraamcadeautjes en speelgoed verkopen. Je leest er alles over in dit artikel:

mini me delft hippolytusbuurt algemene foto

Binnenkort op de Hippolytusbuurt: knuffels, kraamcadeautjes en speelgoed bij Mini Me

Je hebt het vast al gezien: kledingwinkel Forever Young gaat ermee stoppen. Maar het pand blijft nie...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.