Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Shoppen maar: de nieuwe collectie bij Strellson is binnen

Aangeboden door Strellson Delft 24 september 2020

De afgelopen dagen hebben we nog even heerlijk kunnen nazomeren, maar het lijkt er nu toch echt op dat de herfst er langzaam aan komt. Stiekem ook weer heerlijk om je in een zachte, warme trui te hullen, toch? Bij Strellson zijn ze helemaal klaar voor het najaar!

De echte Strellson fans weten het wel. Als het herfst/winter wordt is het tijd voor truien. Of het nu een coltrui is of een mooie merino wollen trui, ze zijn weer volop in de winkel. Trost vertelt Linsey: “Wij hebben in Delft de grootste Strellson collectie van Nederland. Onder andere zijn de winterjassen altijd erg gewild”. Natuurlijk vind je er naast de truien en winterjassen ook alle andere fashion items om een man compleet aan te kleden.

Flex Cross

Sinds vorig jaar is er een nieuwe lijn bij Strellson, de Flex Cross lijn. “Deze lijn kenmerkt zich door zijn comfort en stretch”, legt Linsey van Strellson uit. “De lijn begon met alleen kostuums, en is nu verder uitgebreid met overhemden, jassen, truien en we hebben zelfs een joggingpak. Omdat we steeds vaker thuiswerken en ook de kleding op de werkvloer steeds minder formeel wordt, denken wij met deze lijn de perfecte oplossing te hebben. Zo loop je er toch goed gekleed bij, maar niet te formeel.”

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: de collectie van Flex Cross

Personal Shopping

Handen wassen, anderhalve meter afstand, thuisblijven als je snotterig of koortsig bent: je kent het rijtje coronamaatregelen inmiddels vast wel uit je hoofd. Zit het je dan toch niet helemaal lekker om met andere mensen in één winkel te zijn? Daar hebben ze bij Strellson wat op bedacht: “Maak een personal shop afspraak met een van onze verkopers en wij zorgen voor een privé moment in de winkel.”

Service

“Afstand houden is overigens geen probleem, want onze winkel is met 80 m2 één van de grootste Strellson winkels uit de omgeving. Je kunt hier voor je complete Hollandse winteroutfit terecht.” Weet je niet zo goed hoe je items kunt combineren? Er komen wekelijks nieuwe items binnen, dus loop vooral geregeld even langs.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Strellson Delft. Meer over Strellson Delft ontdekken?

Strellson Delft kledingwinkels

Geopend09:30 - 17:30

Wijnhaven 18, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.