Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rihanna’s favoriete brillenmerk is gewoon te koop in Delft

Aangeboden door DIJCK2 1 juli 2019

Rihanna, Hugh Grant, Gigi Hadid: het zijn zomaar een paar celebs die fan zijn van het brillenmerk Andy Wolf. Wil je het favoriete brillenmerk van Rihanna ook eens proberen? Dan moet je in juli naar DIJCK2. De complete collectie van Andy Wolf is dan te koop bij de brillenwinkel.

Het is niet voor niets dat zoveel celebrity’s fan zijn van Andy Wolf. “Het merk is altijd on trend“, vertelt storemanager Thomas van DIJCK2. “Er werken veel trendwatchers die ervoor zorgen dat de monturen helemaal van nu zijn.” Behalve dat de (zonne)brillen hip zijn, is de kwaliteit goed. “Ze worden met de hand gemaakt in Oostenrijk. Verder zijn ze slijtvast, waardoor ze lang meegaan.”

Uniek: de complete collectie in de winkel

Een gedeelte van de Andy Wolf collectie is vanaf nu altijd te koop bij DIJCK2. Maar omdat het merk nieuw is, liggen in juli álle brillen van het merk in de winkel. “Dat is heel bijzonder: wij zijn de enige optiekzaak in de regio die dit merk verkoopt”, vertelt Thomas.

Kom 6 of 7 juli langs

Als je de brillen van Andy Wolf zelf wilt bekijken, kun je het best op zaterdag 6 of zondag 7 juli langs komen. Dan is vertegenwoordiger Nick Simons aanwezig in de winkel: hij kan je alles vertellen over het merk. En omdat het een Oostenrijks merk is, geniet je tijdens het passen van een stukje apfelstrüdel van Stadsbakkerij de Diamanten Ring. Lekker!

Gratis fles wijn

Koop je in juli een bril van Andy Wolf? Dan heb je geluk, want alleen deze maand krijg je er een fles wijn  van Andy Wolf bij!  Rare combinatie? Nee hoor! Naast het kantoor van Andy Wolf in Oostenrijk ligt een wijngaard. Daar komt deze wijn vandaan. “Op de wijnbeurs is deze getest en beoordeeld met een 10 van de 10, dus dat is een héél leuk extraatje!”


Meer over DIJCK2 ontdekken?

DIJCK2 opticiens

Gesloten09:00 - 18:00

Oude Langendijk 2, Delft

Bekijk meer:opticiens

adv.