Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier druk je scripties en verslagen met korting

Aangeboden door Printerpro.nl 3 juli 2019

Als je wel eens een scriptie, boek of portfolio laat drukken, weet je: dat kan behoorlijk prijzig zijn. Als je het doet bij Printerpro.nl aan de Spoorsingel, heb je geluk. Je kunt daar boeken en scripties bestellen met een BTW-tarief van 9% in plaats van 21%.

Het klinkt misschien niet als een megagroot verschil, maar op een compleet boekwerk kan die 12% korting behoorlijk schelen. Om gebruik te maken van het verlaagde BTW-tarief moeten je spullen wel voldoen aan een aantal voorwaarden van de Belastingdienst. De korting geldt bijvoorbeeld voor het printen van scripties en informatieboekjes, maar niet voor catalogi waarin prijzen vermeld zijn. Andere voorbeelden van producten met een lage BTW zijn lees-, studie- en schoolboeken, jaarverslagen van bedrijven, periodieke uitgaven van tijdschriften en weekbladen (minimaal drie per jaar), reisgidsen, hotelgidsen en studiegidsen.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor het verlaagde tarief? Kijk dan op de website van Printerpro.nl: daar staat het allemaal uitgelegd.


Meer over Printerpro.nl ontdekken?

Printerpro.nl zakelijke dienstverleners

Geopend08:30 - 18:00

Spoorsingel 72, Delft

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.