Printen bij PrintPlezier is een goed idee en dit is waarom

Aangeboden door KopieKoffie & PrintPlezier 31 januari 2019

Je zult het net zien. Moet je een printje maken, is je printer stuk… Onze tip: ga voor printjes, kaartjes, posters of visitekaartjes naar PrintPlezier in Buitenhof! Waarom? We vertellen het.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Het is er gezellig

De gemiddelde printzaak is geen plek waar je heen gaat voor je plezier. Bij PrintPlezier (what’s in a name) is dat een ander verhaal! Je komt binnen bij KopieKoffie, de aangrenzende koffiezaak. Aan de balie van PrintPlezier kun je vervolgens vertellen wat je nodig hebt. Als je wilt printen van je mail, kan dat: er zijn laptops die je kunt lenen. Wil je liever printen vanaf je mobiel? Geen probleem, dat kan ook! Terwijl je printjes worden gemaakt, kun je een kopje koffie drinken. Heb je haast? Geen probleem, dan wordt de boel voor een klein bedrag gewoon bij je thuis bezorgd.

Je kunt er zo’n beetje alles laten drukken

printplezier

 

Heb je zelf een kaartje ontworpen? Je kunt ze laten drukken bij PrintPlezier. Maar ook voor visitekaartjes, kleine boekjes, posters, flyers en zelfs foto’s kun je hier terecht. Als je zelf geen ontwerp hebt, is dat niet erg: de medewerkers helpen je graag met de vormgeving. Online bestellen en later ophalen kan trouwens ook, dat doe je via de website van PrintPlezier. Hier kun je ook alle prijzen zien.

PrintPlezier drukt groen

kopie koffie en printplezier delft (1)

PrintPlezier gaat voor minimale milieuvervuiling. Het papier dat wordt gebruikt voor jouw printjes is gemaakt van landbouwafval, niet van bomen. Dat is veel minder slecht voor het milieu. Zo zijn er nog veel meer manieren waarop de printzaak bezig is om minder impact te hebben op het milieu. Top!

Service, service, service

Printplezier Delft

 

Of je nu een énorme hoeveelheid flyers nodig hebt of je alleen even je vliegticket moet printen: service staat bij PrintPlezier bovenaan. Zo kun je bijvoorbeeld een mailtje sturen met je bestandje naar [email protected] en dan wordt de boel gewoon voor je geprint. Ook voor bedrijven is PrintPlezier razend handig: je kunt laten weten wat je nodig hebt en het wordt voor je geregeld. Voor stichtingen, verenigingen en kerken zijn er trouwens speciale tarieven. Neem daarvoor even contact op.

Sociale impact

PrintPlezier is een sociale onderneming, wat betekent dat ze gaan voor maximale sociale impact op een financieel gezonde manier. Daarom heeft PrintPlezier mensen in dienst die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Harmen vertelt: “Ik wil iets betekenen voor Buitenhof en hoe kan dat nu beter dan als ondernemer? Je ziet het als eerste als iemand niet lekker in zijn vel zit en bent óók nog in de positie dat je iemand een steuntje in de rug kunt geven.” Verder werkt PrintPlezier samen met de dagbesteding reproservice van Ipse de Bruggen en GGZ Delfland. “Zo kunnen we de sociale impact nog meer vergroten.”

Benieuwd naar de services en mogelijkheden bij PrintPlezier? Ga dan even langs of bestel meteen online via de button hieronder!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door KopieKoffie & PrintPlezier Meer over KopieKoffie & PrintPlezier ontdekken?

KopieKoffie & PrintPlezier koffiebars

Nu open12:30 - 17:30

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Chopinlaan 377, Delft

Bekijk meer:koffiebars

 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.