Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Plus Tanthof helemaal gestript en vernieuwd

Door Jantine van den Hoven 15 augustus 2016

“Ik ben zo benieuwd naar de reacties van de klanten”, zegt bedrijfsleider Kim Plooij van de Plus in Tanthof. De supermarkt aan de Bikolaan is in de afgelopen weken een grote verbouwing ondergaan. “De winkel is helemaal gestript.”

“De vloer, de koelingen, de stellingen. Echt álles is er uitgehaald en vernieuwd. Dat is eigenlijk de korte samenvatting”, vertelt Kim. “Het was ook wel echt nodig om te verbouwen.” De winkel ging vanaf 3 augustus dicht en toen mochten de medewerkers er een paar dagen niet in. Het was de beurt aan de bouwvakkers.

Dinsdag weer open

“Vanaf vorige week maandag zijn we met bijna alle medewerkers – sommigen waren op vakantie – bezig geweest om de boel weer op orde te krijgen.” De werkzaamheden zijn volgens plan gegaan, dus gaat de Plus op dinsdag 16 augustus om 16.00 uur weer open.

Plattegrond nodig

Is er zometeen nog wel iets terug te vinden in de supermarkt? “We kennen de winkel zelf ook bijna niet meer terug. Maar we hebben een plattegrondje klaar liggen.”

Belangrijk treintjesnieuws

En dan nu het belangrijkste nieuws: het treintje komt terug. “Een klant uit de buurt kwam jaren geleden met het idee om een treintje in de winkel te maken. Met Sinterklaas en Kerst wordt het treintje versierd, de kinderen vinden het prachtig. Het was dan ook hun wens dat het treintje terug zou komen.” Reed het treintje eerst boven de zuivelkoeling, nu is er een nieuwe plek gevonden boven de kaas en het vleeswaren.

Posted by PLUS Tanthof on Sunday, August 14, 2016

 

 


Meer over Plus Tanthof ontdekken?

Plus Tanthof supermarkten

Gesloten08:00 - 20:00

Bikolaan 171, Delft

Bekijk meer:supermarkten
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.