Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Openbaar toilet in Delft: hier kan je naar toe

Door Ilse Zoutewelle 27 september 2019

Volgens Koninklijke NVVH-Vrouwennetwerk (een vereniging die de belangen van vrouwen behartigt) zijn er te weinig openbare toiletten in Delft. Daar kunnen wij ons wel iets bij voorstellen. Maar bij hoge nood heb je daar natuurlijk geen boodschap aan: dat wil je gewoon weten waar het openbaar toilet is. Daarom hebben we een lijstje voor je gemaakt met alle (semi) openbare toiletten in Delft.

Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

Halsteeg

Voor de meeste mensen is dit een bekende, de openbare wc in de Halsteeg. Let wel op: een plasje kost €0,50 en hij is alleen overdag geopend.

Bibliotheek

De bibliotheek is een fijne plek om je kinderen mee naar toe te nemen voor een gebakje en een koffietje. Maar OPEN is ook een ideale plek voor een sanitaire noodstop, met of zonder kinderen. Doordeweeks geopend tussen 10.00 en 23.00 uur, toegang is gratis.


Meer over OPEN Delft ontdekken?

OPEN Delft bibliotheken

Geopend10:00 - 23:00

Vesteplein 100, Delft

Bekijk meer:bibliotheken

Jumbo Bastiaansplein

Sta je net met je mandje vol boodschappen en is er hoge nood? Geen probleem, want bij Jumbo op het Bastiaansplein mag je gratis en voor niets een plasje plegen. De wc is voorzien van een verschoontafel en toegankelijk voor rolstoelgebruikers, dus wat wil je nog meer? Je kunt er iedere dag tussen 08.00 en 22.00 uur terecht.


Meer over Jumbo Bastiaansplein Delft ontdekken?

Jumbo Bastiaansplein Delft supermarkten

Geopend08:00 - 22:00

Bastiaansplein 135, Delft

Bekijk meer:supermarkten

Oude Langendijk

Fijn: ook naast de fietsenstalling op de Oude Langendijk kun je naar het toilet. Toegang kost €0,50. Het toilet is geopend tijdens de reguliere openingstijden van de winkels in het centrum.

Hema

Een oude bekende, het toilet bij de Hema. Voor €0,50 euro mag je hier je behoefte doen. Check voor de openingstijden de onderstaande bedrijfspagina.


Meer over Hema Delft Centrum ontdekken?

Hema Delft Centrum supermarkten

Geopend09:00 - 18:00

Molslaan 33, Delft

Bekijk meer:supermarkten

McDonald’s

Het Hema-toilet bezet? Dan zoek je het toch hogerop bij de McDonald’s boven het warenhuis. Een bezoekje kost je helemaal niets, wel uitkijken dat je je geld niet alsnog uitgeeft aan een McFlurry.


Meer over McDonald’s Delft centrum ontdekken?

McDonald’s Delft centrum restaurants en horeca

Op aanvraag

Paradijspoort 7, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Winkelcentrum de Hoven

Je hoeft – gelukkig – niet helemaal naar het centrum te fietsen als je naar de wc moet terwijl je winkelt in de Hoven. Er is hier een fatsoenlijk openbaar toilet dat rolstoeltoegankelijk is en een verschoontafel heeft. Een bezoekje kost je €0,50.


Meer over Winkelcentrum De Hoven ontdekken?

Winkelcentrum De Hoven winkelcentra

Geopend08:00 - 20:15

Troelstralaan 67, Delft

Bekijk meer:winkelcentra

Het station


Voor hoge nood op reis kan je altijd terecht op het stationstoilet van Delft. Toegang kost €0,50 en je bent er 24/7 welkom.

Hampshire Hotel Delft- Centre

Handig: ook bij Hampshire Hotel Delft- Centre kun je naar het toilet. Je betaalt €0,50 en bent 24/7 verzekerd van een schone wc. Er is hier ook een invalidentoilet en verschoonplek aanwezig.


Meer over Hampshire Hotel – Delft Centre ontdekken?

Hampshire Hotel – Delft Centre hotels

GeopendHele dag

Koepoortplaats 3, Delft

Bekijk meer:hotels
Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.