Hoge nood? Op deze openbare toiletten in Delft zit je goed

Door Iris Olsthoorn 19 oktober 2018

Je kent het wel. Ben je lekker aan het winkelen, moet je ineens naar de wc. Omdat je natuurlijk geen wildplasboete wilt, hebben wij voor je uitgezocht waar je naar het openbaar toilet kunt. Het zijn mannen en vrouwen wc’s, dus je hoeft als vrouw geen rare trucjes uit te halen op het urinoir. 

<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

Halsteeg

Voor de meeste mensen is dit wel een bekende, de openbare wc in de Halsteeg. Let wel op: een plasje kost 0,50 euro en hij is alleen overdag geopend.

Eetcafé de Waag

Bij Eetcafé de Waag zijn ze zo vriendelijk je als voorbijganger gewoon naar de wc te laten gaan. Kost je helemaal niks en er is ook een verschoontafel aanwezig. Het café is geopend tussen 11:00 en 23:59 uur, dus je kunt er vrijwel de hele dag terecht.

De Waag restaurants en horeca

Nu open10:00 - 01:00

Markt 11, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Bibliotheek

We tipten de bibliotheek onlangs al als perfecte plek om je kinderen mee naar toe te nemen voor een gebakje en een koffietje. Maar OPEN is ook een ideale plek voor een sanitaire noodstop, met of zonder kinderen. Doordeweeks geopend tussen 10.00 en 23.00 uur, toegang is gratis.

OPEN Delft bibliotheken

Nu open10:00 - 23:00

Vesteplein 100, Delft

Bekijk meer:bibliotheken

Jumbo Bastiaansplein

Sta je net met je mandje vol boodschappen en is er hoge nood? Geen probleem, want bij de Jumbo op het Bastiaansplein mag je gratis en voor niets een plasje plegen. De wc is voorzien van een verschoontafel en toegankelijk voor rolstoelgebruikers, dus wat wil je nog meer? Je kunt er iedere dag tussen 08.00 en 22.00 uur terecht.

Jumbo Bastiaansplein Delft supermarkten

Nu open08:00 - 22:00

Bastiaansplein 135, Delft

Bekijk meer:supermarkten

Oude Langendijk

Je fiets wordt helaas niet meer 24/7 bewaakt in de fietsenstalling de Oude Langendijk, maar toiletteren kan er gelukkig nog wel. Toegang is 0,50 euro en hij is geopend tijdens de reguliere openingstijden van de winkels in het centrum.

Hema

Een oude bekende, het openbaar toilet bij de Hema. Voor 0,50 euro mag je gebruik maken van het openbaar toilet. Check voor de openingstijden de onderstaande bedrijfspagina.

Hema Delft Centrum supermarkten

Nu gesloten09:00 - 18:00

Molslaan 33, Delft

Bekijk meer:supermarkten

Mc Donald’s

Het Hema-toilet bezet? Dan zoek je het toch hogerop, bij de Mc Donald’s boven het warenhuis. Een bezoekje kost je helemaal niets, wel uitkijken dat je je geld niet alsnog uitgeeft aan een Mc Flurry.

Mc Donald’s Delft centrum restaurants en horeca

Op aanvraag

Paradijspoort 7, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Hoven Passage

Je hoeft – gelukkig – niet helemaal naar het centrum te fietsen als je naar de wc moet terwijl je winkelt in de Hoven. Er is hier een fatsoenlijk openbaar toilet dat rolstoeltoegankelijk is en een verschoontafel heeft. Een bezoekje kost je 0,50 euro.

Winkelcentrum De Hoven winkelcentra

Nu gesloten08:00 - 20:15

Troelstralaan 67, Delft

Bekijk meer:winkelcentra

Het station


Voor hoge nood op reis kan je altijd terecht op het stationstoilet van Delft. Toegang kost 0,50 euro en je bent er 24/7 welkom.

Hampshire Hotel Delft- Centre

hampshire hotel delft centre (1)

Handig: ook bij Hampshire Hotel Delft- Centre kun je naar het toilet. Je betaalt 0,50 euro, maar bent wel 24/7 verzekerd van een schone wc. Er is hier ook een invalidentoilet en verschoonplek aanwezig.

Hampshire Hotel – Delft Centre hotels

Nu openHele dag

Koepoortplaats 3, Delft

Bekijk meer:hotels
<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.