Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met deze cadeautips van de schoonheidsspecialist maak je elke vrouw gelukkig

Aangeboden door SK Beauty & Lifestyle 14 november 2017

Het is bijna Sinterklaas en kerst komt ook steeds dichterbij… Ben je al hard op zoek naar leuke cadeautjes? Ga dan even langs bij SK Beauty & Lifestyle aan de Wijnhaven! Kimberly tipt drie unieke cadeaus.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

“Wij hebben heel veel merken in de winkel staan die alleen verkocht mogen worden bij schoonheidssalons”, vertelt Kimberly. “Dat is niet voor niks: door onze kennis over de huid kunnen we iedereen een goed advies geven. Zo heb je altijd een product dat goed bij jouw huid (of de ontvanger van je cadeau) past. Wanneer je een cadeautje aan jezelf geeft, kunnen we zelfs een gratis huidanalyse bij je doen. Zorg er dan wel voor dat je weinig make-up op hebt, zodat we je huid goed kunnen bekijken. Tijdens zo’n analyse kunnen we precies zien welk product het best bij jouw huid past. En weet je (ongeveer) wat voor huid de ontvanger van je cadeautje heeft? Dan kunnen we op basis daarvan natuurlijk ook advies geven.” Dit zijn Kimberly’s cadeautips:

Alles van het merk Janzen

sk beauty & lifestyle delft

“Janzen is een Nederlands merk dat even anders is dan de bekende merken, met name de geuren zijn exclusiever. Het is alleen te koop bij schoonheidssalons. Wij hebben onder meer geurkaarsen, geurstokjes, douchefoam en bodyscrub van het merk. Het zijn echt heerlijke producten om jezelf of een ander mee te verwennen.”

Een douchefoam van Janzen kost €7,95.

De parfums van Laboratorio Olfattivo

sk beauty & lifestyle delft

“Als je iets bijzonders zoekt, zijn de parfums van Laboratorio Olfattivo écht een aanrader. Het parfum is ontwikkeld door een Italiaans echtpaar dat de beste neuzen ter wereld heeft samengebracht. Daaruit kwamen de parfums die wij in de winkel verkopen. Kende je dit merk nog niet? Dat kan kloppen, want Laboratorio Olfattivo maakt geen reclame. Alle opbrengsten gaan terug in het merk om te zorgen dat de parfums nóg beter worden. Als jij of de ontvanger van je cadeau een gevoelige huid hebt, is Laboratorio Olfattivo zéker een aanrader, want de parfums zijn niet synthetisch.”

Een flesje Laboratorio Olfattivo van 30 ml kost €40,-

Cadeausets van Image

sk beauty & lifestyle delft

“Image is een Amerikaans merk dat veel gebruikt wordt door celebrity’s. Ik ben helemaal weg van dit merk: alle ingrediënten zijn 100 procent natuurlijk en het is proefdiervrij. Ze hebben nu trouwens een superleuke aanbieding: op een cadeauset met een reiniging, dagcrème en serum krijg je nu bijna €50,- korting.”

Een Image cadeauset met reiniging, serum en dagcrème: €100,-.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door SK Beauty & Lifestyle. Meer over SK Beauty & Lifestyle ontdekken?

SK Beauty & Lifestyle wellness

Geopend08:30 - 22:00

Peperstraat 40, Delft

Bekijk meer:wellness
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.