Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

8 x leuke tips voor een vaderdagcadeau uit Delft

Door Rosanne Becker 1 juni 2020

Vaderdag (21 juni) in Delft is dit jaar een tikkie anders. Ondanks dat je je vader misschien niet kunt verblijden met een bezoekje, een knuffel of een dikke pakkerd, kan je hem nog wel een cadeautje geven. Geen inspiratie? We’ve got you! Met deze cadeautjes van lokale ondernemers verras jij je vader sowieso.

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Chocoladepakket van Quetzal

Is jouw vader gék op chocolade? Speciaal voor Vaderdag heeft Quetzal de Chocoladebar Delft verschillende lekkere chocoladepakketten samengesteld. Vul deze pakketten aan met een mooi vaderdaggeschenk om er een prachtig vaderdagpakket van te maken. Bestellen kan door een messengerbericht te sturen, vervolgens ontvang je van hen een betaalverzoek. Ophalen van de bestelling kan op vrijdag 19 juni of zaterdag 20 juni tussen 10.00-18.00 uur. Wil je bonbons, bean-to-bar chocoladerepen of wat anders bestellen? Kijk in de shop op Facebook en ook dan kun je Quetzal gewoon een messenger bericht sturen!


Meer over Quetzal Delft ontdekken?

Quetzal Delft koffiebars

Gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 4, Delft

Bekijk meer:koffiebars

Vaderdag Doosch

Delftse Doosch
Foto: De Burgemeesters

Speciaal voor Vaderdag is er een echte mannen borrelpakket samengesteld. Gevuld met heerlijke biertjes en hartige snacks maak je met deze Doosch jouw vader vast en zeker blij. Bestel de Doosch voor donderdag 18 juni 2020 vóór 12:00 uur via deze website en hij staat vrijdag voor je klaar in de drive-through te Schieweg 80 of hij wordt persoonlijk bezorgd. Maar dat is nog niet alles: speciaal voor Vaderdag kun je de Doosch eenmalig laten bezorgen op zondag, geheel in stijl bij jouw vader op de stoep door ‘de ladies in red’.

Bestel een BBQ-pakket

We schreven al eerder een artikel waarin we tips met jullie deelde waar je lokale BBQ-pakketten kunt bestellen. Aangezien het bijna Vaderdag is, is het eens tijd om je vader eens flink in het zonnetje te zetten met een lekker BBQ-pakket. Verras je vader en laat een pakket bij hem thuisbezorgen of ga gezellig samen met hem gaan barbecueën. Houd dan wel rekening met afstand. Hieronder lees je de tips!

Lees ook

Lekker weer in aantocht! Hier in Delft bestel je een BBQ-pakket

Dat we thuis moeten blijven, betekent niet dat we onszelf niet mogen verwennen. We zijn gezegend met...

Ga samen met je vader op pad

dagje delft

Door de versoepelde coronamaatregelen is het weer mogelijk om met je vader op pad te gaan. Natuurlijk wel met de regels in je achterhoofd. Neem je paps daarom als vaderdagcadeau mee op pad in Delft. Er zijn inmiddels best weer wat dingen die je (ook met 1.5 meter afstand als je niet met je pa in één huishouden woont) kunt doen samen. Wij noemen: een rondje SUPpen op de Delftse grachten, een bezoek aan de nieuwe tentoonstelling Zilver in Museum Prinsenhof Delft, een bioscoopje pakken of reserveert een lekker terrasje voor jullie twee. Veel plezier!

Cadeau van Steendam Herenmode

Bij Steendam Herenmode aan de Wijnhaven zit je altijd wel aan het juiste adres wanneer je een cadeautje moet kopen voor je vader. Koop bijvoorbeeld een hippe zonnebril gemaakt van kurk of een mooie polo. Mocht je tóch niet helemaal zeker weten wat je vader leuk vindt of wat zijn maat is? Dan kun je bij de herenmode zaak ook gewoon een cadeaubon kopen en deze voor Vaderdag geven. Wij weten zeker dat iedere vader hier wel blij mee is!


Meer over Steendam Herenmode ontdekken?

Steendam Herenmode kledingwinkels

Gesloten09:30 - 17:30

Wijnhaven 20-21, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Bier-pakket van stadsbrouwerij De Koperen Kat

View this post on Instagram

De hele familie 🍻

A post shared by De Koperen Kat (@dekoperenkat) on

Een heerlijk biertje uit eigen stad, welke vader wordt hier niet blij van? Bij stadsbrouwerij De Koperen Kat kun je bierpakketten kopen, maar ook zelf samenstellen. In verband met het coronavirus kun je nu de bierpakketten dagelijks afhalen tussen 14.00 en 16.00 uur aan de Schieweg. Proost op onze vaders!


Meer over Stadsbrouwerij de Koperen Kat ontdekken?

Stadsbrouwerij de Koperen Kat cafés

Gesloten21:00 - 01:00

Schieweg 15M, Delft

Bekijk meer:cafés

Spannend boek van De Omslag Delft

Posted by Boekhandel De Omslag Delft on Saturday, 14 March 2020

Houdt jouw vader van een spannend boek? Boekhandel De Omslag weet er wel raad mee. Het personeel helpt jou zo goed mogelijk om te kijken wat er het beste bij jou of in dit geval bij jouw vader past. Zo weet je zeker dat je vader het boek goed vindt. De winkel is geopend, dus voor advies kun je gewoon binnenlopen.


Meer over Boekhandel de Omslag Delft ontdekken?

Boekhandel de Omslag Delft boekhandels

Gesloten10:00 - 18:00

Wijnhaven 16, Delft

Bekijk meer:boekhandels

Duik de horeca in!

Houdt jouw vader wel van een (of meerdere) lekkere snack(s) met een biertje? Bij De Sjees verkopen ze heerlijke Vaderdag borrelplanken. Je kan de plank afhalen bij de Sjees of zij bezorgen hem op Vaderdag aan de deur! Wil je liever een beetje meegenieten van het gegeven kado? Geef je vader dan een High Beer cadeau! Keuze uit 3, 4 of 5 bier rondes, met iedere ronde een bijpassend hapje. Gezellig om samen te doen! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om met Vaderdag langs te gaan! Reserveer dan alvast een tafeltje via de website van De Sjees om zeker te zijn van een plek!


Meer over Grandcafé De Sjees ontdekken?

Grandcafé De Sjees cafés

Gesloten09:30 - 01:00

Markt 5, Delft

Bekijk meer:cafés

Lees meer:

Lees ook

owee 2017

Zo gaat de OWee in Delft er dit jaar uitzien

Je weet dat de Ontvangstweek (OWee) is begonnen als je bosjes piepjonge studenten door de stad ziet ...

Dit gebouw staat over een aantal jaar naast de Aldi aan de Papsouwselaan

In een flink deel van het Spoorzonegebied is de bouw inmiddels al lang en breed begonnen. Maar er zi...
Il Tartufo Delft

Gemakkelijk en lekker: 4 x goede traiteurs in Delft

Geen zin om vanavond in de keuken te staan kokkerellen? Dan is een goede traiteur een ideale optie, ...
Kookwinkel 't Pauwtje

Weer eens wat anders dan een bloemetje: 5 x originele vaderdagkado’s

Het is weer bijna Vaderdag. Als je je vader dit jaar niet kan verblijden met een bezoekje, een knuff...
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.