Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat mooi! Wat groot! AH Mercuriusweg is open!

Door Redactie indebuurt 17 maart 2016

Een hele Albert Heijn verhuizen, dat doe je niet even. Toch is het de mensen van de supermarkt aan de Martinus Nijhofflaan gelukt om in een paar dagen naar de Mercuriusweg te verhuizen. Woensdagavond ging de winkel open.

Albert Heijn Mercuriusweg
Winkel op slot – Facebook Albert Heijn Mercuriusweg

Medewerker Ali draaide zaterdagmiddag 12 maart de deur op slot. De Voedselbank kon een graantje meepikken en een groot aantal versproducten ophalen om te verspreiden onder hun klanten. De Voedselbank nam containers vol eten mee.

Er werden geen halve maatregelen genomen: maar liefst 250 medewerkers – uiteraard ook van andere filialen uit de omgeving – hielpen mee om procucten over te brengen van de Martinus Nijhofflaan naar de Mercuriusweg.

Albert Heijn Mercuriusweg
Vullen van de nieuwe winkel – Facebook Albert Heijn Mercuriusweg

Op de Mercuriusweg werd de winkel op zondag, maandag, dinsdag en woensdag helemaal in orde gemaakt. Woensdagavond om 18.00 uur ging de winkel officieel open. De winkel blijft er niet voor altijd, over 1,5 jaar moet een nog grotere Albert Heijn XL de deuren openen. Op de oude locatie, maar in een nieuw gebouw.

Nog niet eens de nieuwe winkel, maar Ali krijgt alle lof. Op Facebook zijn de reacties niet van de lucht: ‘Ali verdient een bonus’, ‘Ali is het boegbeeld van de AH’.

Facebook Albert Heijn Mercuriusweg
Facebook Albert Heijn Mercuriusweg
Facebook Albert Heijn Mercuriusweg

Ben jij er al geweest? Wat vind je er van?

[gids id=3137]
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.