Nieuw! Deze parel is net geopend: ‘Je shopt hier echt iets unieks’

Aangeboden door Blousem by Steendam

Het team van Blousem by Steendam | Foto: Alyssa van Heyst

Goed nieuws voor alle dames en shopliefhebbers! Op vrijdag 17 maart opent er een nieuwe kledingwinkel in het centrum van Delft: Blousem by Steendam. De winkel heeft deze naam niet zomaar gekregen. In de winkel vind je prachtige dameskleding, maar ook de mooiste kunstbloemen. Dat is natuurlijk een bezoekje waard.

De dameswinkel is de derde winkel in het rijtje en zit tussen Steendam Herenmode en Strellson in. Arjan Steendam, eigenaar, vertelt: “Ik kreeg al jaren de vraag of we ook een dameswinkel wilden beginnen met mooie en unieke merken. Zo gezegd, zo gedaan. Ik kreeg de hulp van Elly Soneveld, de oud onderneemster van No.13. Samen hebben we er een top winkel van gemaakt. Vrijdag vieren we de opening met een hapje en een drankje voor de bezoekers!”

Mode voor vrouwen

Wie bekend is in Delft herkent dit vast wel: veel modewinkels voor vrouwen zijn uit het straatbeeld verdwenen. “Delftenaren vinden het natuurlijk ook leuk om in hun eigen woonplaats te kunnen winkelen”, vertelt Arjan. “Shoppen in een winkel voelt uiteraard heel anders aan dan online iets bestellen. De meeste mensen willen gewoon graag wat in hun handen hebben, iets bekijken en passen. Daarnaast is een artikel aanschaffen in een winkel veel duurzamer, dan al dat heen en weer sturen van pakketten.”

Lees verder onder de foto >

Dat ziet er top uit! | Foto: Alyssa van Heyst

Wow-factor

Als je een winkel binnenstapt, wil je natuurlijk graag slagen voor een kledingstuk met de wow-factor én iets unieks. Daarvoor ben je bij Blousem by Steendam aan het juiste adres. Arjan vertelt: “De winkel is eigenlijk een shop in shop. We verkopen allerlei verschillende damesmerken, zowel bekend als onbekend. Wat dacht je van Inwear, Pom Amsterdam, Moscow en Tramatana? Dit zijn nog maar enkele voorbeelden.”

Arjan vervolgt: “En het leuke is: veel van deze merken zijn nog niet te krijgen in Delft. Zo loop je dus met iets bijzonders naar buiten.” Fijn!

Accessoires

Een outfit is niet compleet zonder de juiste accessoires. Bij Blousem by Steendam scoor je daarom ook de mooiste sieraden van Muja Juma. Ben je op zoek naar een complete outfit? Dan is er nog meer goed nieuws: in de winkel vind je ook leuke sandalen en toffe sneakers.

Bloesem bij Blousem

Wie wordt er nou niet gelukkig van een nieuwe outfit en mooie bos bloemen? In deze winkel wordt het beste van twee werelden gecombineerd. Daarover vertelt Arjan: “We verkopen ook prachtige kunstbloemen. Ze zijn niet alleen mooi om te zien, ze gaan ook nog een stuk langer mee dan een gewone bos bloemen. Dat is duurzamer.” Zo haal je er dus niet alleen een kleurrijke outfit, maar ook iets fleurigs voor in jouw interieur!

Veel mooie bloemen om mee te nemen | Foto: Alyssa van Heyst

Bijzonder concept

Alleen al voor het bijzondere concept wil je langsgaan bij deze nieuwe winkel. Ook kun je rekenen op eerlijk en goed advies van het team. Arjan: “Voor ons is service bieden niet meer dan normaal. We denken graag met je mee. We willen natuurlijk dat onze klanten blij zijn met hun nieuwe aanwinst en met een glimlach de winkel verlaten. Er hangt hier een warme sfeer. Iedereen is daarnaast welkom om gewoon inspiratie op te doen.”

“We hebben de winkel zo ingericht dat klanten zelf rustig hun gang kunnen gaan. Het is overzichtelijk en alle merken hangen netjes bij elkaar. Zo kun je dus kiezen voor één merk, maar alles kan ook goed met elkaar gecombineerd worden. En daar helpen we je graag mee.” Op de vraag of Arjan zelf ook in de verkoop gaat staan bij de dames mode, moet hij lachen. “Dat laat ik graag aan het dames team over!”

Kom langs!

Gaat jouw hart sneller kloppen van fashion, prachtige bloemen en accessoires? Dan wil je snel een bezoek brengen aan Blousem by Steendam. Het team staat te popelen om je te verwelkomen. Wie weet loop jij binnenkort met een grote glimlach en een gevulde tas naar buiten!

Blousem by Steendam

Wijnhaven 19A, 2611CS Delft

Nu geopend

Meer informatie

Blousem by Steendam

Wijnhaven 19A, 2611CS Delft

Nu geopend

Meer informatie

Meer in deze categorie

Winkelen

Ga naar “Houden we van! Op deze markt in Delft koop je alles met giga korting”

Houden we van! Op deze markt in Delft koop je alles met giga korting

Aangeboden door Delft voor de Helft

Ga naar “Besparen! Bij deze winkels in Delft haal je veel voor weinig”

Besparen! Bij deze winkels in Delft haal je veel voor weinig

delft winkelen algemene foto
Ga naar “De favorieten van Delftenaar Henriëtte: ‘Lekker om hier een frisse neus te halen’”

De favorieten van Delftenaar Henriëtte: ‘Lekker om hier een frisse neus te halen’

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “Keuze uit vele multipakken van Andrélon, Axe, Dove, Dove Men+Care, Prodent, Robijn en Zwitsal. van € 19,96 voor € 9,98”

Keuze uit vele multipakken van Andrélon, Axe, Dove, Dove Men+Care, Prodent, Robijn en Zwitsal. van € 19,96 voor € 9,98

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 26 maart 2023
Ga naar “Coca-Cola, Fanta, Sprite of Fernandes van € 0,75 voor € 0,49”

Coca-Cola, Fanta, Sprite of Fernandes van € 0,75 voor € 0,49

 • Dirk
 • Geldig t/m 28 maart 2023
Ga naar “Converse sneakers € 44,99”

Converse sneakers € 44,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 26 maart 2023
Ga naar “Hollandse komkommer van € 1,19 voor € 0,69”

Hollandse komkommer van € 1,19 voor € 0,69

 • Dirk
 • Geldig t/m 28 maart 2023

Agenda

Ga naar “Kaartverkoop 3e editie Whisky Festival Delft gestart”

Kaartverkoop 3e editie Whisky Festival Delft gestart

 • 4 juni 2023
whisky
Ga naar “Koningsdag 2023”

Koningsdag 2023

 • 27 april 2023
Ga naar “Ohm Festival”

Ohm Festival

 • 10 juni 2023
Ga naar “Lichtjesavond 2023”

Lichtjesavond 2023

 • 12 december 2023
Ga naar “Matthäus Passion”

Matthäus Passion

 • Van 6 apr t/m 7 apr