Moet je zien: Deze winkel heeft het grootste assortiment kaarten van Delft

Aangeboden door Laura’s Giftshop 11 april 2018

Even een kaartje kopen voor je oma of een vriendin, maar geen zin om wéér dezelfde kaart met bloemetjes te sturen? Ga dan eens kijken bij Laura’s Giftshop, want de winkel heeft een megagroot assortiment kaarten.

“We hebben kaarten voor iedere gelegenheid: of het nu is voor een zwangerschap, geslaagd, broertje of zusje, verjaardag, condoleance, moederdag… Per gelegenheid hebben we dan niet een of twee, maar héél veel kaarten waar je uit kunt kiezen”, vertelt Laura van Laura’s Giftshop. “Zo vind je er altijd eentje die bij de ontvanger past.”

Unieke kaarten

De kaarten van Laura’s Giftshop zijn zó populair, dat er vorige week zelfs een nieuw kaartenrek bij is geplaatst. “Het rek is enorm groot. We hebben nu zo’n beetje het grootste assortiment van Delft.” Verder zul je de kaarten uit de winkel niet snel ergens anders tegenkomen. “Het grootste gedeelte van de kaarten wordt speciaal voor ons gemaakt en is nergens anders te koop. We hebben bijvoorbeeld hele leuke 3D kaarten voor kinderen met dieren erop, maar ook kaarten met foto’s van Delft.”

Betaalbaar

En de prijs? Ook die is goed te doen: je betaalt tussen de €1,50 en €3,95 voor een kaartje. Snel langsgaan bij Laura’s Giftshop en inslaan die kaarten, dus!

Laura’s Giftshop cadeauwinkels

Nu gesloten12:00 - 18:00

Wijnhaven 4, Delft

Bekijk meer:cadeauwinkels

adv.