Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jammer! Kookwinkel het Pauwtje sluit de deuren

Aangeboden door Kookwinkel Het Pauwtje 1 oktober 2020

De etalage van het Pauwtje was altijd een plaatje en stond vol met hebberigmakende pannen, prachtig servies en andere spullen waar je nieuwsgierig van werd. “Na 34 jaar is het tijd om een ander pad in te slaan en de deuren te sluiten”, vertelt eigenaresse Heleen Visser. Ze heeft haar laatste etalage voor het Pauwtje ingericht.

“Natuurlijk is het jammer om na 34 jaar deze keuze te moeten maken, maar ik kijk terug op fantastische jaren. Het allerleukste was om de etalage elke maand weer opnieuw in te richten en dan de reacties van de klanten te krijgen. Daar genoot ik waanzinnig van”, vertelt Heleen.

Tekst gaat verder onder foto

pauwtje

Leuke aanbiedingen

Ook bij kookwinkel het Pauwtje werd de huur te hoog om rendabel te blijven. “En corona zorgde natuurlijk voor een stuk minder klanten in de winkel. Dus was het een simpel rekensommetje. Maar ik ga niet bij de pakken neerzitten hoor”, lacht Heleen. “Ik wil heel erg graag afscheid nemen van al mijn vaste klanten, dus kom alsjeblieft nog lekker rondneuzen. Zeker nu er leuke aanbiedingen zijn.”

Toekomst

Wat zijn Heleens plannen als de deuren voorgoed gesloten zijn? “Ik ga eerst zes maanden niets doen. We gaan verhuizen naar Maassluis, dus daar ben ik lekker druk mee. En wie weet, misschien begin ik daar wel een leuk winkeltje met tweedehandsspullen. Nee, het wordt geen kookwinkel meer.”

Vanaf 1 oktober scoor je aantrekkelijke aanbiedingen bij kookwinkel het Pauwtje.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kookwinkel Het Pauwtje. Meer over Kookwinkel Het Pauwtje ontdekken?

Kookwinkel Het Pauwtje


Vandaag gesloten

Voldersgracht 5, Delft

adv.