Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier koop je leuke cadeautjes in Delft

Aangeboden door Chocolate Company Café Delft 29 november 2019

Cadeautjes kopen: wij houden ervan. Maar soms kun je wel wat inspiratie gebruiken. Bij Chocolate Company Café in Delft kun je behalve warme chocolademelk met lekkers ook toffe cadeautjes kopen. We tippen er vijf die zó onder de boom of in de zak kunnen.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Pakketje met Sintchocolade

 

Hoe leuk is dit cadeaupakketje? Behalve een prachtig versierde chocoladeletter zitten er ook twee chocoladetabletten in. De ene bar is gemaakt van melkchocolade en bestrooid met fudge, de ander is gemaakt van witte chocolade en versierd met marshmellows. Hmm! Natuurlijk kun je de producten ook los kopen.

Chocoladeletter: €12,95, verkrijgbaar in twee varianten

Chocbars: €4,65 per stuk


Meer over Chocolate Company Café Delft ontdekken?

Chocolate Company Café Delft koffiebars

Gesloten09:30 - 19:00

Markt 85, Delft

Bekijk meer:koffiebars

Kerstboom van chocolade

All we want for Christmas is… Deze boom van chocolade! Wát een plaatje is dit. Prachtig om neer te zetten als kerstdecoratie. Als het je lukt er vanaf te blijven 😉 kun je ze tijdens Kerstmis vullen met ijs en eten als dessert.

Kerstboom: €10,95 (12,5 cm) of €16,95 (20 cm), verkrijgbaar in vier varianten.

Chocoladefondue

chocolate company cafe

Koek, fruit, marshmellows erbij en dippen maar. Chocoladefondue is heerlijk als dessert met kerst, maar de blikjes van Chocolate Company Café zijn ook leuk om te geven als cadeau. Er zijn maar liefst tien smaken. Wat dacht je van tiramisu, caramel, crunchy cookie of brownie? Hmm!

Chocfondue: €9,95, verkrijgbaar in tien smaken.

Hotchocspoon voor in de boom

Zeg je winter, dan zeg je warme chocolademelk. Bij Chocolate Company Café kun je ter plekke een heerlijke warme choco bestellen, maar je kunt de hotchocspoons ook meenemen voor thuis. Neem bijvoorbeeld een cadeaupakketje mee met vier spoons in verschillende smaken. Er zit een hangertje aan: dat maakt ‘m tot het perfecte accessoire voor in de boom!

Hotchocspoon cadeaupakket: €16,25, verkrijgbaar in vier varianten.

Maak een kerstcadeaupakket

Je ziet het: Chocolate Company Café heeft veel leuke én lekkere kerstcadeautjes! Voor het leukste effect combineer je een aantal items tot een cadeaupakket. Geef bijvoorbeeld een doosje bombons, blikje chocoladefondue en een hotchocspoon. Dat ziet er mooi uit en maakt de ontvanger héél gelukkig.

Doosje bombons: vanaf €3,95 voor vijf stuks

Hotchocspoon: €3,25, verkrijgbaar in meer dan zestig smaken.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.