Hier koop je een bank op maat voor een topprijs

Aangeboden door Living Plaza Delft 5 maart 2019

De perfecte bank vinden voor jouw woonkamer, dat is nog niet zo makkelijk. Hij moet precies passen in dat ene hoekje of groot genoeg zijn om de kamer te vullen… Bij Living Plaza maakt het niet uit wat je wensen zijn, want hier kun je een bank op maat laten maken. Adviseur René vertelt hoe het werkt. 

living plaza“Voor je naar Living Plaza gaat, maak je thuis een plattegrondje van de woonkamer mét de maten erbij”, vertelt René. “Kijk vooral ook of de bank onder een vensterbank moet komen te staan of juist in een nisje, want daar kunnen we rekening mee houden. En kom je er niet uit? Wij komen graag langs voor vrijblijvend advies aan huis. Bedenk vervolgens wat je mist in je huidige bank. Was de kleur te donker, de zitting te hard of de armleuning te laag? Dat kun je allemaal meenemen het ontwerp van je nieuwe bank. Verzamel ook plaatjes van wat je mooi vindt, want daarmee kan ik je nóg beter helpen.”

Dit gaat het kosten

Met je matenplan, ideeën en wensen kun je vervolgens naar Living Plaza. “Dan gaan we eerst kijken of we de bank wellicht al in een standaardcollectie hebben of misschien zelfs als showroommodel, want dat kan goedkoper zijn. Is dat niet het geval? Dan gaan we er één op maat maken. Al je wensen kunnen we meenemen: van een bepaalde vulling tot de hoogte van de zitting. We hebben veel keuze in stof, leer en gemêleerd microvezel. Zit er toch niets voor je bij? Dan mag je ook zelf een stof aanleveren”, vertelt René. Als de bank helemaal naar je zin is, maakt René een offerte voor je. En nee: je betaalt niet de hoofdprijs. “Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt, maar voor een tweezitter van stof ben je niet meer dan €495,- kwijt.”

Maak je woonkamer compleet

living plazaWil je je nieuwe woonkamer een complete make-over geven? Dan kun je nog even verder shoppen bij Living Plaza. “We hebben ook mangohouten meubelen tegen de allerlaagste prijs van Nederland. Voor €198,- heb je al een driedelige salontafel. Daarnaast hebben we ook tv-meubels, dressoirs, kasten, plantentafels en eetkamertafels.”

Benieuwd wat Living Plaza voor jou kan doen? Ga dan even langs of bekijk alvast een gedeelte van de collectie via de onderstaande button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Living Plaza Delft. Meer over Living Plaza Delft ontdekken?

Living Plaza Delft woonwinkels

Nu gesloten11:00 - 17:00

Leeuwenstein 15, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

adv.