Hier haal je vegan boodschappen in Delft

Aangeboden door Ekoplaza Delft 5 november 2018

Als je vegan bent óf iemand op bezoek krijgt die veganistisch eet, kan het best een gedoe zijn om producten te vinden waar geen dierlijke producten in zitten. Bij Ekoplaza in Delft kun je met een gerust hart je winkelkarretje volladen, want de biologische supermarkt heeft heel veel vegan producten. We zetten een aantal vegan producten voor je op een rijtje.

Complete en verse gerechten

Weet je écht niet wat je wilt eten? Dan kun je het koken gewoon overlaten aan Manon (of één van de andere medewerkers van Ekoplaza). Iedere dag wordt er vers gekookt in de lunchroom van de supermarkt. Deze gerechten kun je meenemen en thuis opeten. Een groot aantal van deze maaltijden is vegan, zoals de burrito’s, goedgevulde salades en verse curry’s. Voor de prijs hoef je het trouwens niet te laten: ze kosten allemaal minder dan €6,-.

Vleesvervangers

Soms heb je gewoon trek in een lekkere hamburger of wil je een old school AVG’tje eten. Dan kun je voor een vegan vleesvervanger gaan: er is een compleet schap met deze producten. Let wel op: sommige vleesvervangers zijn vegetarisch. De producten die vegan zijn, hebben een speciale vermelding op de verpakking.

Lekkere tussendoortjes

Je hoeft als vegan heus niet te leven op noten en rozijnen, hoor. Bij Ekoplaza zijn er aardig wat koeken te krijgen zonder dierlijke producten. Wat dacht je van een kokosmakroon, dadelabrikozenkoek of haverkoek? Yum!

Zuivel

Yoghurt voor het ontbijt, kaas op de boterham: je hoeft het als veganist niet te missen. Bij Ekoplaza is er een compleet schap met zuivelvervangers. Denk aan kokosyoghurt, Parmezaanse ‘kaas’ en melk op basis van rijst, haver of soja. En o ja: ben je op zoek naar een specifiek product? Vraag het dan even aan één van de medewerkers. Zij helpen je graag verder!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ekoplaza Delft. Meer over Ekoplaza Delft ontdekken?

Ekoplaza Delft supermarkten

Nu gesloten08:30 - 19:00

Vrouwjuttenland 33-35, Delft

Bekijk meer:supermarkten

adv.