Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Henry kreeg een make-over: ‘Ik was helemaal overrompeld’

Aangeboden door Steendam Herenmode 8 juli 2019

Het zal je maar gebeuren. Je bent lekker aan het shoppen met je vrouw en kinderen en ineens hoor je dat je een complete make-over krijgt. Het overkwam Henry Riedijk. Zijn zoons Quinten en Beau wonnen voor hem een nieuwe outfit bij Steendam Herenmode, via een actie op indebuurt. “Ik zie er helemaal gelikt uit.”

Quinten en Beau vonden dat hun vader wel wat nieuwe kleding kon gebruiken. Ze vertelden eerder: “Onze papa heeft supergoed voor ons gezorgd terwijl mama maandenlang in het ziekenhuis lag te vechten tegen kanker. Hij denkt alleen aan ons, nooit aan zichzelf. Dit zou hem ontzettend goed doen.” En dat heeft hij geweten! “Ik was nietsvermoedend aan het winkelen bij Steendam Herenmode toen ze me vertelden dat ik de metamorfose kreeg. Mijn zoons zijn zes en tien jaar, dus dat hebben ze knap verborgen gehouden.”

Helemaal overdonderd

Vervolgens kreeg Henry nieuwe kleding aangemeten door Arjan. “We gingen eerst kijken wat bij mij past en wat mijn stijl is. Ik loop meestal in ruime T-shirts met een oude spijkerbroek en een vest van mijn werk. Lekker makkelijk, haha.” Arjan bleef bij zijn stijl, maar maakte er een 2.0 versie van. “Ik heb een leuk vest, nette spijkerbroek, overhemd en een T-shirt gekregen. Het zag er supernetjes uit. Na de metamorfose liep ik helemaal overdonderd de winkel uit, zo fantastisch was het.”

‘Dit gun ik iedereen’

Inmiddels heeft Henry zijn oude werkvest achterin de kast gelegd. “Ik draag het vest van Steendam altijd. Het zit heerlijk.” Hij is heel blij met de make-over: “Ik vond de actie echt helemaal goud. Dit gun ik iedereen die het niet zo makkelijk heeft.”


Meer over Steendam Herenmode ontdekken?

Steendam Herenmode kledingwinkels

Gesloten09:30 - 17:30

Wijnhaven 20-21, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.