Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hema outlet in oude V&D pand is open

Door Ilse Zoutewelle 15 juli 2016

Sinds vrijdag is er geen triest, leeg gebouw meer op het Bastiaansplein, maar een Hema. Om 10 uur gingen de deuren van de HEMARKT open en het was er gelijk behoorlijk druk.

hema outletDe HEMARKT zit uiterlijk tot en met december in het oude pand van de V&D, tenzij de vastgoedeigenaar al eerder een huurder vindt. Tot die tijd kunnen wij er in elk geval terecht voor leuke koopjes. “Ik ben er blij mee dat er iets gebeurt met dit pand. Alhoewel ik liever gewoon de V&D terug had gezien, of misschien een Primark”, vertelt een van de bezoekers.

Grote korting

De helft van het pand is gebruikt voor de HEMARKT: de andere helft is afgezet met hekken. Omdat het echt een pop-up store is, is er ook niets gedaan aan aankleding. Alle producten staan gewoon in bakken of rekken. Maar zo erg is dat niet, want je vindt er heel veel typische Hema producten voor een lage prijs. Zo is de helft van de winkel bezet met rekken kinder- en dameskleding. Hier krijg je grote korting op: zo betaal je maar 2 of 3 euro voor een dames T-shirt.

Wil je alvast even binnenkijken? Wij maakten een video in de winkel:


Meer over HEMARKT Delft ontdekken?

HEMARKT Delft Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Gasthuislaan 107, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.