Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis boek van Herman Koch tijdens de Boekenweek

Aangeboden door The Read Shop Kempers 20 maart 2017

Vanaf 25 maart is het een week lang feest bij The ReadShop Kempers, want het is Boekenweek! Bij de Boekenweek hoort ook een geschenk en die is dit jaar geschreven door niemand minder dan Herman Koch.

De titel van het boek is ‘Makkelijk leven’. Het boek gaat over Tom Sanders, een gevierd zelfhulpboekenschrijver. Tijdens een verjaardagsfeestje hoort hij dat zijn lievelingszoon Stefan zijn schoondochter Hanna slaat. Moet Tom Stefan aanspreken op zijn gedrag? Het boek laat zien hoe Tom de inzichten uit zijn boeken moet toepassen in zijn eigen leven.

Het thema van de Boekenweek

Je krijgt het boek gratis bij aankoop van €12,50 aan boeken bij onder andere The ReadShop Kempers in de Hoven Passage. Het thema van de Boekenweek is verboden vruchten, dus je zult in de boekhandel boeken vinden die met dit thema te maken hebben. Ook wordt The ReadShop naar dit thema ingericht: “Er komt een levensechte Eva in de etalage”, vertelt Johan Kempers.

Gratis dagje treinen

Naast het gratis boek krijg je nog meer! Je kunt op zondag 2 april met het boekenweekgeschenk op zak gratis met de trein reizen. Dat betekent lekker lezen én meer geld overhouden voor je dagje uit.


Meer over The Read Shop Kempers ontdekken?

The Read Shop Kempers boekhandels

Gesloten09:00 - 17:00

Troelstralaan 43-47, Delft

Bekijk meer:boekhandels

adv.