Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaf! Steendam herenmode heeft ook een webshop

Aangeboden door Steendam Herenmode 2 november 2020

Als je op zoek bent naar mooie mannenmode, dan ben je vast weleens naar binnen gelopen bij Steendam herenmode aan de Wijnhaven. Je kunt hier nu ook online je mooiste outfits bij elkaar zoeken of een personal shop afspraak maken.

“Sinds dit jaar hebben we een webshop waar een groot deel van onze collectie op staat”, vertelt eigenaar Arjan Steendam. “Door de coronaperiode merken we dat online winkelen steeds belangrijker wordt. Voor ons is het dus een logische uitbreiding op de winkel.”

Bestellen én reserveren

“We zorgen ervoor dat de webshop up-to-date is. Onze collectie is echter zo groot dat nog niet alles online staat, dagelijks voegen we nieuwe items toe”, aldus Arjan. “Naast kleding bestellen, kun je ook kleding reserveren. Dit is superhandig als je geen zin hebt om tussen de rekken door te zoeken naar je nieuwe outfit. Wij zorgen ervoor dat de kleding die je online gereserveerd hebt klaar hangt in de winkel om te passen.” Liever gelijk bestellen en thuis laten bezorgen? Vanaf deze week brengen ze je kleding met de fiets. “We werken samen met Izipack en Fier fietskoeriers om de bestellingen thuis te bezorgen. Bestel je voor 14.00 uur, dan word het dezelfde dag bij je afgeleverd. Hiervoor moet je wel in de regio Delft wonen.”

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Personal shopper

Zit je al genoeg achter de computer en ben je niet zo’n held in online shoppen? Dan kun je bij Steendam Herenmode een personal shop afspraak in de winkel maken. “Samen met de klant plannen we een afspraak in. Je kunt zelfs kiezen voor je favoriete verkoper(ster)”, vertelt Arjan. “Tijdens deze afspraak heb je de volle aandacht van de verkoper(ster). Als je wilt leggen wij alvast de nodige setjes kleding voor je klaar.”

Het is in deze tijden belangrijk om lokaal te shoppen. Heel veel ondernemers hebben het moeilijk en als we willen dat al die leuke winkeltjes er na de coronaperiode nog zijn, moeten we ze steunen. Koop dus lokaal en steun Delft!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Steendam Herenmode. Meer over Steendam Herenmode ontdekken?

Steendam Herenmode kledingwinkels

Gesloten13:00 - 17:30

Wijnhaven 20-21, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.